Azt el is felejtettem kérdezni, hogy van köztünk Clostis?
Ha az átlagot nézzük (28 napos ciklus), a nemvárt előtt 14 nappal van peteérés, ebben az időpontban +/- 2 nap lehet eredményes az akció. Persze ez a papírforma, mert mindig van valami ami még befolyásolja. Szóval kedves kérdező, akár igen, eredményesek is lehetettek, esélyes lehetsz a babára!
2012. júl. 26. 17:58
212/378 anonim válasza:
Ginfizz nagyon drukkolok neked.Azt elfelejtettem mondani,hogy totál nyálkás :) volt ez a folyás végig, most viszont délután óta ismét fehér folyásom van ,bár kicsi. hát én már nem tudom mi van,de fura.ismerem már a testem, nem igy szokott "viselkedni"teszttel még várok,mert szerintem negativ lenne még vagy nem is tudom,bizonytalan vagyok.:/Mindenkinek drukkolok!!
2012. júl. 26. 18:08
213/378 anonim válasza:
phoebe86 !
Csak tipp beágyazódásos vérzés???
Ha megszünik teljesen azért megkockáztathatnál egy tesztet...Lehetett késői péd.
Én nem görcsölök mellem fáj tegnap este óta....
Nem tudom mi várható.. Most olyan semilyen kedvem van...
2012. júl. 26. 19:58
214/378 anonim válasza:
Jó reggelt!
Teszt nega...Nem értem de akkor már jönne meg és kezdődhetne új ciklus...
2012. júl. 27. 06:20
215/378 anonim válasza:
sziasztok minden tünetem elmúlt,amit eddig leírtam,viszont hasam kissé görcsöl, de nem jön meg továbbra sem. Sajnos egy nem várt nagyobb kiadás miatt nem tudok tesztelni.Nem tudok tesztre költeni, de majd, mindegy..Olyan érzésem van amúgy hogy terhes vagyok, mert a melleim is két nap alatt megnőttek most.
2012. júl. 27. 07:40
216/378 anonim válasza:
...de persze nem csak a melleim miatt van ilyen érzésem...:)
2012. júl. 27. 07:40
217/378 anonim válasza:
Létezik időn túl megjelenő csik,hogy pozi? Nagyon halvány és távolról látszik...
Kételkedem benne mondjuk talán hülye kérdés is...
Havim még sehol...
2012. júl. 27. 08:31
218/378 anonim válasza:
Kép?
2012. júl. 27. 08:44
219/378 Bettybaby2010 válasza:
nekem sincs még mensi, a hőm is fenn van még,tegnap picit görcsöltem, de ennyi.Ha nem lesz semmi változás,vasárnap reggel újból tesztelek.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!