Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Július 26-28-án nem várom! Ki...

Július 26-28-án nem várom! Ki van még ezzel így? Tünetek, tapasztalatok? Mikor teszteltek? Drukkoljunk együtt!

Figyelt kérdés

Fáradékonyság, hangulat váltás, émelygés, pár csepp vérzés/barnázás, szúró hasi fájdalom, görcs, hasfeszülés, érzékeny mellek, tünetmentes, stb.

Beágyazódás, terhesség, premensi?

2012. júl. 16. 14:08
❮❮ ... 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 ... ❯❯
 251/378 anonim ***** válasza:
Nekem péntek reggelre jött meg.Lassan elmúlik...Nem baj csajok augusztus lesz a mi hónapunk!!!!!!!Mindenkinek megy a drukk!!!!!!!!!!!!
2012. júl. 30. 13:14
 252/378 anonim ***** válasza:

Sajnalom Betty!

Ez tenyleg nem a mi honapunk volt. Szivesen csatoltam az ovu teszteket. En megerzem, ha ovu van,mert nyilal a hasam es tojcsis nyak jon belolem. Na akkor kell nagyon akciozni! :-)

2012. júl. 30. 13:32
 253/378 anonim ***** válasza:
gyerekek most teszteltem pozitivat!Eléggé ledöbbentem,de ez olyan más ledöbbenés....mert közben meg bekerültem a hőn áhított munkahelyemre is,na most ...?????:/ :(
2012. júl. 31. 08:25
 254/378 anonim ***** válasza:

GRATULÁLOK!!!

Mi a baj?

2012. júl. 31. 08:41
 255/378 A kérdező kommentje:

Gratulálok kismama! :)

Úgy tudom, hogy most már a munkáltatóval közölni kell a terhességet. De mivel Te még csak most teszteltél pozitívat, dokihoz se kell rögtön szaladni, tehát elkezdheted a munkát. Gondolom van próbaidő és 3 hónap... Ennyi idő alatt viszont kiderülhet, hogy babás vagy és nem hosszabbítanak nagy eséllyel. Utána meg nem küldhetnek el. A legritkább az, hogy az új kollégát terhesen is felveszik.. bár nálunk volt így néhány kismama, de nekik meg határozott idejű szerződést adtak.

Nehéz ügy!

2012. júl. 31. 09:38
 256/378 Bettybaby2010 ***** válasza:
Én is gratulálok a babóhoz!Remélem megoldódik majd szerencsésen ez az állásos kérdés,de én mindenképp nagyon boldog lennék most a helyedben!:-)
2012. júl. 31. 13:42
 257/378 anonim ***** válasza:
Egyenlőre ott tartok,hogy alig tudom felfogni,hiszen nagyon jól érzem magam ahhoz képest,hogy én terhes vagyok.Most mint feljebb is írtam nincs tünet,max egy kis émelygés már, de az határozottan.Hát, igen ,most én nem szólok a főnöknek egyenlőre:/ Tudom furán hangzik ez,hiszen eddig itt rinyáltam,hogy kisbabát akarok,de közben meg ugye elmentem dolgozni,két év után először.Nem tudom ki tudja,hogy milyen helyzet ez,de fura nekem. Mert az a plusz kereset is jól jön ám.Köszönöm a gratulációkat!Aranyosak vagytok.Asszem este megbeszélem apával a dolgokat!.:)
2012. júl. 31. 14:01
 258/378 anonim ***** válasza:
jah,igen a nevem lemaradt!Valamiért levettem múltkor.Előző vagyok.:)
2012. júl. 31. 14:02
 259/378 anonim ***** válasza:

hatalmas oriasi gratula a pozi teszthez!! en is szivesen latnek mar egyet. :)

egyelore en meg csak varakozo allasponton vagyok mensi ugyben, jovo het elejere varnam, vagyis nem allitom biztosra, hogy nem volt pé-m, de ha az orvos allitasat veszem szamitasba, akkor nem volt. csodat nem varok, de bizni meg kell valamiben, meghat ez a tojcsis nyak is ad nemi bizakodasra okot, ugyhogy hatha. viszont tegnap ota meg idonkent szurkalgat a mehem, meg a jobb petefeszkem, nem is ertem, remelhetoleg a normalis idoben erkezo mensit jelzi, bar gorcsolni sose szoktam, mondjuk ez se olyan, csak onnan tudom, hogy jon, hogy reggel hasmenesszeru erzessel kelek, ami valoban olyan is mint a hasmenes, es akkor mar tudom, hogy na, meg egy ket ora es kezdodik. ez mindig is igy volt amennyire emlekszem, de most hogy figyelgetem is a jeleket, mar biztos. hat majd kiderul mi lesz.

2012. júl. 31. 14:04
 260/378 anonim ***** válasza:

phoebe, gondoltam, hogy te leszel az :)

ezekszerint megerkezett a teszt daisydodotol :)

most olvastam vissza a korabbi hsz-eket es te mar akkor tudad, hogy van valami. nincs is ennel jobb dolog a vilagon! elso baba lesz? minden jot kivanok neked, es azert maradj, es szamolj be mi a helyzet okes?

2012. júl. 31. 14:10
❮❮ ... 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!