Július 26-28-án nem várom! Ki van még ezzel így? Tünetek, tapasztalatok? Mikor teszteltek? Drukkoljunk együtt!
Fáradékonyság, hangulat váltás, émelygés, pár csepp vérzés/barnázás, szúró hasi fájdalom, görcs, hasfeszülés, érzékeny mellek, tünetmentes, stb.
Beágyazódás, terhesség, premensi?
Sajnalom Betty!
Ez tenyleg nem a mi honapunk volt. Szivesen csatoltam az ovu teszteket. En megerzem, ha ovu van,mert nyilal a hasam es tojcsis nyak jon belolem. Na akkor kell nagyon akciozni! :-)
Gratulálok kismama! :)
Úgy tudom, hogy most már a munkáltatóval közölni kell a terhességet. De mivel Te még csak most teszteltél pozitívat, dokihoz se kell rögtön szaladni, tehát elkezdheted a munkát. Gondolom van próbaidő és 3 hónap... Ennyi idő alatt viszont kiderülhet, hogy babás vagy és nem hosszabbítanak nagy eséllyel. Utána meg nem küldhetnek el. A legritkább az, hogy az új kollégát terhesen is felveszik.. bár nálunk volt így néhány kismama, de nekik meg határozott idejű szerződést adtak.
Nehéz ügy!
hatalmas oriasi gratula a pozi teszthez!! en is szivesen latnek mar egyet. :)
egyelore en meg csak varakozo allasponton vagyok mensi ugyben, jovo het elejere varnam, vagyis nem allitom biztosra, hogy nem volt pé-m, de ha az orvos allitasat veszem szamitasba, akkor nem volt. csodat nem varok, de bizni meg kell valamiben, meghat ez a tojcsis nyak is ad nemi bizakodasra okot, ugyhogy hatha. viszont tegnap ota meg idonkent szurkalgat a mehem, meg a jobb petefeszkem, nem is ertem, remelhetoleg a normalis idoben erkezo mensit jelzi, bar gorcsolni sose szoktam, mondjuk ez se olyan, csak onnan tudom, hogy jon, hogy reggel hasmenesszeru erzessel kelek, ami valoban olyan is mint a hasmenes, es akkor mar tudom, hogy na, meg egy ket ora es kezdodik. ez mindig is igy volt amennyire emlekszem, de most hogy figyelgetem is a jeleket, mar biztos. hat majd kiderul mi lesz.
phoebe, gondoltam, hogy te leszel az :)
ezekszerint megerkezett a teszt daisydodotol :)
most olvastam vissza a korabbi hsz-eket es te mar akkor tudad, hogy van valami. nincs is ennel jobb dolog a vilagon! elso baba lesz? minden jot kivanok neked, es azert maradj, es szamolj be mi a helyzet okes?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!