Július 26-28-án nem várom! Ki van még ezzel így? Tünetek, tapasztalatok? Mikor teszteltek? Drukkoljunk együtt!
Fáradékonyság, hangulat váltás, émelygés, pár csepp vérzés/barnázás, szúró hasi fájdalom, görcs, hasfeszülés, érzékeny mellek, tünetmentes, stb.
Beágyazódás, terhesség, premensi?
Sziasztok!!!!
Gratula a pozi teszthez!!!!!
Én nem tanácsolok semmit dönts Te!!! Ha mindig arra várnánk mikor van minden meg egy gyerek fogadására senki nem szülne!!!! Nálam a lány születése előtt 2 hónappal lett munkanélküli a párom és kemény 1,5 évig nem volt munkája!!!
Nem volt egyszerű sokszor sík ideg voltam de nem adnám semmiért a lánykámat!!!!
TESZT TALÁN VASÁRNAP KÉSZÜL DE SEMMI BAJOM AMÚGY!!!!
Sziasztok!!!!
POZI TESZT 1 HÉT KÉSÉSSEL havi után. Nekem is fáj a jobb petefészkem a pé óta hol jobban érzem hol kevésbé.
Ma délután csináltam a tesztet...Sejtettem de azért mégis meglepett....A TESZTIG NEM HITTEM EL...
Gratula a második pozinknak, illetve a 3. :)))
Bár nekem már ez a hónap kegyeg és félidőn túl vagyok, vagy a közepén pont, de úgy érzem, ez a legesélytelenebb hónapom. Túl sok dolog jött közbe... :(
De megálltam, hogy nem görcsölök rá, nem olvasok ennyit és próbálok laza lenni :)
Szerintetek, ha esetleg kedden lehetett pé, akkor az azt megelőző Pé-Szo-V-ig akció, majd a csütörtökivel lehetett valami esély? Mert ugye a vasárnapit megelőzte több, pihi nélkül, míg a csütörtöki meg talán már késő, bár volt idő regenerálódni :) Ha minden igaz, az ovu tesztem kedden volt a legerősebb, szerdán már negatív.
Nagyon boldog babavárást kívánok!
Bármi lett volna a döntésed, elfogadható! De mindig van valahogy, mert olyan nincs, hogy sehogy sincs :)
Hatalmas gratula a pozi teszthez!!! Milyen termekeny lett ez a topic, csak igy tovabb lanyok!!! :)
nalam a helyzet valtozatlan. 33 cn, mensi sehol, pedig tegnap este biztos voltam benne hogy ma megjon. este enyhen gorcsolgetett a hasam, kis vizes folyas (na ez az egyetlen jel amibol tudom, hogy jon a mikulas), ma reggel jott a hasmenes ami szokott, mar kezdtem is megorulni, hogy na, legalabb megjon, de nem es nem, es nem ertem miert csinalja ezt a szervezetem. csinalom azt a nyomorult dieatat, mindjart itt a sznapom, egy k**va szelet tortat nem ehetek majd meg, plusz szedem a gyogyszert, mostmar azert pont megjohetne. erzem, de nem akar.
tobbiekkel mi a helyzet?? nektek lassan ujra pé! mindent bele!
pozi tesztesek, doki utan mindenkepp irjatok, mi a helyzet a picurral :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!