Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Július 26-28-án nem várom! Ki...

Július 26-28-án nem várom! Ki van még ezzel így? Tünetek, tapasztalatok? Mikor teszteltek? Drukkoljunk együtt!

Figyelt kérdés

Fáradékonyság, hangulat váltás, émelygés, pár csepp vérzés/barnázás, szúró hasi fájdalom, görcs, hasfeszülés, érzékeny mellek, tünetmentes, stb.

Beágyazódás, terhesség, premensi?

2012. júl. 16. 14:08
❮❮ ... 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 ... ❯❯
 271/378 anonim ***** válasza:
Sziasztok csajok! Nekem ugyebár megjött és időközben már el is múlt a menstruációm. Akinek nem jött most össze, szurkolok! Akinek pedig pozitív, annak gratulálok! Most szabadságra megyek, úgyhogy nem nagyon tudok irogatni, de veletek leszek. Remélem kikapcsolódás, nem görcsölés, stresszmentes napok várnak rám és nektek is ezt kívánom! Aztán jöhet újra az izgulás. :)
2012. aug. 3. 15:31
 272/378 anonim ***** válasza:
100%

Sziasztok!!!!

Gratula a pozi teszthez!!!!!

Én nem tanácsolok semmit dönts Te!!! Ha mindig arra várnánk mikor van minden meg egy gyerek fogadására senki nem szülne!!!! Nálam a lány születése előtt 2 hónappal lett munkanélküli a párom és kemény 1,5 évig nem volt munkája!!!

Nem volt egyszerű sokszor sík ideg voltam de nem adnám semmiért a lánykámat!!!!

TESZT TALÁN VASÁRNAP KÉSZÜL DE SEMMI BAJOM AMÚGY!!!!

2012. aug. 3. 22:17
 273/378 anonim ***** válasza:
hat, nekem se jott meg meg, igaz nem is tudom mikor kene neki. elvileg holnap-holnaputanra nem varnam, ma mar a 31. cn-on vagyok, dehat ki tudja mi lesz belole. nagyon felek attol, hogy megint 40x napokat kell majd varnom egy ciklusra, mert akkor fujhatom a peteerest is. mondjuk tegnap ota ugy puffadok, lehet megis lesz mensi, melleim is fajnak kicsit mar par napja, bar az sose szokott, legalabbis nem ennyi idovel elotte, vagy neha mensi alatt se. viszont a fura dolog hogy egy par napig ugy fajtak a petefeszkeim, fokent a jobb, de a vegen mar a bal is, hogy attol felek elkaptam valami gyulladast (bar nem annyira fajt, de nem tudom gyulladaskor hogy kene fajnia), vagy ami meg rosszabb, hogy a gyogyszer ellenere tovabb cisztasodok, vagy megint lett egy nagy cisztam. ajj, na asszem szerdan felkeresem a dokit.
2012. aug. 4. 18:31
 274/378 anonim ***** válasza:
100%

Sziasztok!!!!

POZI TESZT 1 HÉT KÉSÉSSEL havi után. Nekem is fáj a jobb petefészkem a pé óta hol jobban érzem hol kevésbé.

Ma délután csináltam a tesztet...Sejtettem de azért mégis meglepett....A TESZTIG NEM HITTEM EL...

2012. aug. 4. 20:27
 275/378 A kérdező kommentje:

Gratula a második pozinknak, illetve a 3. :)))

Bár nekem már ez a hónap kegyeg és félidőn túl vagyok, vagy a közepén pont, de úgy érzem, ez a legesélytelenebb hónapom. Túl sok dolog jött közbe... :(

De megálltam, hogy nem görcsölök rá, nem olvasok ennyit és próbálok laza lenni :)

Szerintetek, ha esetleg kedden lehetett pé, akkor az azt megelőző Pé-Szo-V-ig akció, majd a csütörtökivel lehetett valami esély? Mert ugye a vasárnapit megelőzte több, pihi nélkül, míg a csütörtöki meg talán már késő, bár volt idő regenerálódni :) Ha minden igaz, az ovu tesztem kedden volt a legerősebb, szerdán már negatív.

2012. aug. 4. 23:20
 276/378 anonim ***** válasza:
100%
Vállaljuk a babát,és semmi más nem érdekel!!!!Mindenkinek sok sikert kívánok!:))Kedden megyek dokihoz!:)
2012. aug. 5. 19:00
 277/378 A kérdező kommentje:

Nagyon boldog babavárást kívánok!

Bármi lett volna a döntésed, elfogadható! De mindig van valahogy, mert olyan nincs, hogy sehogy sincs :)

2012. aug. 6. 07:43
 278/378 anonim ***** válasza:
100%

Hatalmas gratula a pozi teszthez!!! Milyen termekeny lett ez a topic, csak igy tovabb lanyok!!! :)

nalam a helyzet valtozatlan. 33 cn, mensi sehol, pedig tegnap este biztos voltam benne hogy ma megjon. este enyhen gorcsolgetett a hasam, kis vizes folyas (na ez az egyetlen jel amibol tudom, hogy jon a mikulas), ma reggel jott a hasmenes ami szokott, mar kezdtem is megorulni, hogy na, legalabb megjon, de nem es nem, es nem ertem miert csinalja ezt a szervezetem. csinalom azt a nyomorult dieatat, mindjart itt a sznapom, egy k**va szelet tortat nem ehetek majd meg, plusz szedem a gyogyszert, mostmar azert pont megjohetne. erzem, de nem akar.

tobbiekkel mi a helyzet?? nektek lassan ujra pé! mindent bele!

pozi tesztesek, doki utan mindenkepp irjatok, mi a helyzet a picurral :)

2012. aug. 6. 13:53
 279/378 anonim ***** válasza:
100%
én irni fogok,holnap megyek. csak azért nem túl jó igy terhesen dolgozni,de muszáj.:/Ugye nem lesz baja a munkától a babának? megszakadni nem kell,de szaladgálnom kell sokat.:/
2012. aug. 6. 13:58
 280/378 anonim ***** válasza:
100%
Szaisztok! Gratula mindenkinek. Nekem ma van pé-m, jött is a tojcsis nyák elég rendesen. +akcio apuval. Remelem szep augusztusunk lesz :-)
2012. aug. 6. 20:32
❮❮ ... 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!