Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Július 26-28-án nem várom! Ki...

Július 26-28-án nem várom! Ki van még ezzel így? Tünetek, tapasztalatok? Mikor teszteltek? Drukkoljunk együtt!

Figyelt kérdés

Fáradékonyság, hangulat váltás, émelygés, pár csepp vérzés/barnázás, szúró hasi fájdalom, görcs, hasfeszülés, érzékeny mellek, tünetmentes, stb.

Beágyazódás, terhesség, premensi?

2012. júl. 16. 14:08
❮❮ ... 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 ... ❯❯
 311/378 anonim ***** válasza:

Ez fantasztikus!!!

GRATULÁLOK!

2012. aug. 9. 18:02
 312/378 Bettybaby2010 ***** válasza:
Gratulálok Phoebe!:-))
2012. aug. 9. 19:14
 313/378 anonim ***** válasza:
Rámtört egy olyan félelem,hogy én ebbe biztos belehalok,mert két gyerek egyszerre,meg nagyon gyenge és kicsi vagyok,ráadásul beteg is,autimmun. Bár kezelőorvosom pesti és ő mondta,hogy semmi gond nem lesz a terhesség és szülésnél.6éves kisfiam is teljesen egészséges.Félek.Gondolom ez most természetes érzés.:(
2012. aug. 9. 19:27
 314/378 anonim ***** válasza:

Nyugi!!!!

Nem lesz semmi baj! Többen figyelnek Rád(RÁTOK)meg azért mi is itt vagyunk!Ha más nem Lelkiekben veled vagyunk és szoritunk ha táv segitség kell szólj!!!!

2012. aug. 9. 21:40
 315/378 A kérdező kommentje:

Nagyon-nagy gratula Phoebe!! Csak osztani tudom az előttem lévők szavait! Ne félj, jobban fognak Rátok figyelni és tényleg itt vagyunk és támogatunk, ha csak szavakkal is!

Sok egészséget és boldogságot Nektek!

Párod mit szólt? :)

2012. aug. 10. 07:29
 316/378 anonim ***** válasza:
Hát azt mondta ne vicceljek már.:) Aztán odaadtam neki a papirt.És mondta,hogymindig szeretett volna még egyet de nem gondolta,hogy egyszerre ketten jönnek.Ledöbbent.Aztán már viccesre vette a dolgot,ő ilyen.Azt mondta,majd ha összeveszünk elfelezzük őket,meg ilyenek.:)Na de mostmár ne velem legyen tele ez a topic.Itt mindenkinek fog sikerülni a baba én érzem. Vannak jó megérzéseim.Senkinek nem szabad feladnia.Mindenkinek kívánom,hogy alakúljon úgy ahogyan a legjobban szeretné!Jó volt itt lenni köztettek.(Akinek netán most vagy később semmi jele a terhességnek,ne keseredjen el,nekem még most sem feszülnek a melleim sem.max.kis émelygés van a szagok miatt,így a 6.hét körül.:) )Puszilok Mindenkit!Vigyázzatok magatokra!
2012. aug. 10. 10:25
 317/378 anonim ***** válasza:

hja, hat kerem szepen, ilyen szupertermekeny nagymamaval a hatad mogott ne is csodalkozz hogy orokolted a hajlamot :)

csodalatos erzes lehet, hogy ketten is novekednek benned, kar, hogy csak keveseknek adatik meg ez az erzes. persze tudom en, egyet se egyszeru kihordani, meg ellatni az elso ket hetben, na de kettot :)

neked tuti menni fog, az ilyen csodakat mindig jo helyre kuldik :)

2012. aug. 10. 12:08
 318/378 anonim ***** válasza:
Sziasztok! Dpo. 6 napjan vagyok. Tegnap ota erzekeny a cicim es ma fajdogal a hasam. Lehet mar beagyazodas? 6.-an volt ovum. Ti, hogy vagytok?
2012. aug. 12. 11:33
 319/378 anonim ***** válasza:

Szia!!!

Igen lehet bár 7-10 napig mondják... a beágyazódást. Én pl a pétől éreztem tüneteket..has szurka néha mell fájdalom de csak egyik...na és hányinger. Én me lette 6 hetes. Többiek már közel lehetnek ujabb havihoz vagy inkább babához...

2012. aug. 12. 13:00
 320/378 A kérdező kommentje:

Lányok, nekem ugye közben úgy alakult, hogy borult a ciklusom, tehát nekem ez a hét lett az amikorra nem várom!

Van olyan kalkulátor, ami alapján már 1-2 napja nem kellett volna megjönnie, van ami a 15-ét mondja, de, ha hosszabb ciklussal számolok, még a 18 se lehet késő. Bár a legtöbb kalkulátor szerint 13-a volt a nemvárt. Egyelőre jelentem, hogy mesi sehol és a jelölt napokban és környékén volt akciónk.

16-ra van időpontom a dokihoz, előre látó voltam, hisz nálunk 4-5 hétre adnak időpontot, tehát akárhogy is lesz, mehetek hozzá akkor is, ha megint megjött, és akkor is, ha késik és nega, vagy akár pozi lenne :) Úgy gondoltam, majd aznap reggel tesztelek először, ha még kelleni fog.

Többieknél mi a helyzet? Babásodók és babásodni vágyók? :)

2012. aug. 14. 12:51
❮❮ ... 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!