Július 26-28-án nem várom! Ki van még ezzel így? Tünetek, tapasztalatok? Mikor teszteltek? Drukkoljunk együtt!
Fáradékonyság, hangulat váltás, émelygés, pár csepp vérzés/barnázás, szúró hasi fájdalom, görcs, hasfeszülés, érzékeny mellek, tünetmentes, stb.
Beágyazódás, terhesség, premensi?
Ez fantasztikus!!!
GRATULÁLOK!
Nyugi!!!!
Nem lesz semmi baj! Többen figyelnek Rád(RÁTOK)meg azért mi is itt vagyunk!Ha más nem Lelkiekben veled vagyunk és szoritunk ha táv segitség kell szólj!!!!
Nagyon-nagy gratula Phoebe!! Csak osztani tudom az előttem lévők szavait! Ne félj, jobban fognak Rátok figyelni és tényleg itt vagyunk és támogatunk, ha csak szavakkal is!
Sok egészséget és boldogságot Nektek!
Párod mit szólt? :)
hja, hat kerem szepen, ilyen szupertermekeny nagymamaval a hatad mogott ne is csodalkozz hogy orokolted a hajlamot :)
csodalatos erzes lehet, hogy ketten is novekednek benned, kar, hogy csak keveseknek adatik meg ez az erzes. persze tudom en, egyet se egyszeru kihordani, meg ellatni az elso ket hetben, na de kettot :)
neked tuti menni fog, az ilyen csodakat mindig jo helyre kuldik :)
Szia!!!
Igen lehet bár 7-10 napig mondják... a beágyazódást. Én pl a pétől éreztem tüneteket..has szurka néha mell fájdalom de csak egyik...na és hányinger. Én me lette 6 hetes. Többiek már közel lehetnek ujabb havihoz vagy inkább babához...
Lányok, nekem ugye közben úgy alakult, hogy borult a ciklusom, tehát nekem ez a hét lett az amikorra nem várom!
Van olyan kalkulátor, ami alapján már 1-2 napja nem kellett volna megjönnie, van ami a 15-ét mondja, de, ha hosszabb ciklussal számolok, még a 18 se lehet késő. Bár a legtöbb kalkulátor szerint 13-a volt a nemvárt. Egyelőre jelentem, hogy mesi sehol és a jelölt napokban és környékén volt akciónk.
16-ra van időpontom a dokihoz, előre látó voltam, hisz nálunk 4-5 hétre adnak időpontot, tehát akárhogy is lesz, mehetek hozzá akkor is, ha megint megjött, és akkor is, ha késik és nega, vagy akár pozi lenne :) Úgy gondoltam, majd aznap reggel tesztelek először, ha még kelleni fog.
Többieknél mi a helyzet? Babásodók és babásodni vágyók? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!