Ja magamról annyit izgulok nagyon doki miatt...Tegnap este már ujra éltem a lányom születését...Erős nagyon erős fájásaim voltak de szülés maga kb 30 másodperc volt...KIRUGTA MAGÁT A HASAMBÓL :-)))
2012. aug. 16. 07:20
332/378 anonim válasza:
Ohhh pedig vartam, hogy pozit teszteljen! Zsuzsa Te ne aggòdj! Èn még sosem szűltem, nagyon parazok. Csak esnek mar vegre teherbe :-)
Üdv Mindenki! Sajnos nem voltam netközelben az elmúlt pár napban!
Látom van egy esélyes pozink újból :) Hajrá-hajrá, megy a drukk az erősebb csíkokért és várjuk mindenképp a jelentést! :)
Igen, ahogy írta Zsunk is, sajnos megjött megint kedd este és már lassan le is tudom... voltam dokinál aki felírta a Clostilbegyt. Adunk így is egy esélyt!
Többieknél mizu? Itt a pé ideje, ha jól számoltam!
Ha volt pozi ovuteszted és az akció is megvolt, minden esély a Tiéd! Nagyon szurkolok!!
2012. aug. 17. 08:26
335/378 anonim válasza:
Na megjöttem....Tegnap doki közölte 5 hetes a baba
vagy a terhesség? pétől számolva kijön valami 7 mm
2012. aug. 17. 09:09
336/378 Renike1984 válasza:
Sziasztok!Velem túl sok minden nem történt azóta csak egy labort csináltak illetve vércsoport és ellenanyag tesztet!Hála Istennek minden eredményem jó eddig!Ma vagyok 9hét 4 napos babás legközelebb betöltött 12.héten kell mennem nyaki redő vizsgálatra!Remélem ott is minden rendben lesz és tudok majd hozni új szép képet is a manómról!Látom van egy új kis mamink is megint neki is nagy gratula!Akik eddig pozisok lettek azoktól kérdezném hogy hányás-hányinger terén hogy állnak?A többieknek pedig megy a drukk és várjuk a pozi teszteket!:-) Ja és ha valakit érdekel meg maradt 8DB 25-ös érzékenységű One Steep ovulációs és 4DB 10-es erősségű szintén One Steep terhességi tesztem amit eladnék,mert már nincs rá szükségem!100Ft/DB+posta ha kéri valaki!:-) Nekem bejöttek meg lett az eredmény!A most próbálkozóknak pedig tanácsként az aktus után gyertya állás 1-2 percig(régi öregek tanácsolták):-) nálunk be jött,segítség a kis halacskáknak hogy célba érjenek!:-))
2012. aug. 17. 16:40
337/378 anonim válasza:
Sziasztok!
Én most vérezgetek. 19.én este uh volt 6,8mm élő embrió. 20án kezdődött barnás pirosas nyálkás váladék jönni...Doki azt mondta várjunk...TELE A HÓCIPŐM!!!!!
2012. aug. 21. 11:17
338/378 anonim válasza:
Nem kaptál rá gyógyszert?
2012. aug. 21. 11:28
339/378 anonim válasza:
Nem kaptam....pedig a meglévő gyerekeimmel szedtem...
Tegnap beszéltem a Dokival mivel 20 óta alvadt darabok jönnek belőlem időnként...Annyit mondott kezdek vetélni...ma kellene bemenni hozzá de nem tudok....nem aggódok különösebben miatta mert volt olyan terhességem sajnos,hogy 3 hetet volt bennem az elhalt baba...tehát jövő hét csütörtökig ha nem lesz több vér akkor megyek a dokihoz..
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!