Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Július 26-28-án nem várom! Ki...

Július 26-28-án nem várom! Ki van még ezzel így? Tünetek, tapasztalatok? Mikor teszteltek? Drukkoljunk együtt!

Figyelt kérdés

Fáradékonyság, hangulat váltás, émelygés, pár csepp vérzés/barnázás, szúró hasi fájdalom, görcs, hasfeszülés, érzékeny mellek, tünetmentes, stb.

Beágyazódás, terhesség, premensi?

2012. júl. 16. 14:08
 351/378 anonim ***** válasza:
Sziasztok! Nem görcsöltem a dolgon, szeretkeztünk a párommal az ovuláció környékén a nyaralás alatt, de mégsem sikerült ez a hónap sem. Hétvégén megjött, úgyhogy most várom a szeptembert. Drukk Nektek!
2012. aug. 28. 10:31
 352/378 A kérdező kommentje:

Kis csapat mi a helyzet?

Nekem most a szept. 10. lett a nemvárt napja. Tesztelni előbb tuti nem fogok, se tüneteket figyelni magamon!

Nem akarom ismét elbízni magam és nagyobbat csalódni.

Drukk megy Zsunknak is, hogy a sajnálatos korai vetélés után rendeződjön a ciklusa és akkor neki is ez a szeptember közepe lesz a nemvárt napja!

2012. aug. 31. 08:11
 353/378 anonim ***** válasza:
2lányosAnyuka vagyok: ma dél körül teszteltem: negatív. Most mi a szösz van? Voltam dokinál, de semmire nem jutottam vele. Egy kb. 5 hetes terhességet érezne manuális vizsgálattal, nem? Mert azt mondta hogy semmi különöset nem érez... Nekem meg hányingerem van délutánonként minden nap, sűrűn pisilek, folyton éhes vagyok... FEhér folyásom is van. Azt mondta egy hét mulva teszteljek ujra. Ki bir addig várni????
2012. aug. 31. 15:23
 354/378 anonim ***** válasza:
Èn meg letettem az egészről, mert a pasimat ez az egesz nem is erdekli :(
2012. aug. 31. 16:55
 355/378 anonim ***** válasza:
Sziasztok nekem még van 5 napom a nem vártig!de nem fáj a mellem nincsen semmi tünetem úgy hogy valószínű most sem sikerült.Ica
2012. aug. 31. 17:58
 356/378 anonim ***** válasza:
100%

Sziasztok! Én is új vagyok. Én anno 27-re nem vártam. Aug 15-én voltam dokinál és már volt szívhang :). Azóta nem mentem dokihoz, és legközelebb majd csak szeptember 27-én megyek :( úgyhogy most nagyon izgulok hogy minden rendben legyen a babával. Kicsit félelmetes a tudat hogy esetleg elmehet és észre sem veszem?!?. De próbálok pozitív lenni, mert elvégre is miért ne lenne minden rendben :)

Drukkolok nektek, akik újra próbálkoztok. Bogi

2012. szept. 1. 22:21
 357/378 anonim ***** válasza:

2lányosAnyuka vagyok: Icának drukkolok! Utolsónak meg gratula! És ne gondolj ilyenekre, csak pozitivan, minden rendben lesz!

És sajna tegnap reggel is negát teszteltem, uh biztosan nincs már semmi, lehet még az előző vérzés előtt volt vmi és annak a lecsengő hcg-jét kaptam el, bár fura mert nem volt semmit fájdalmam, piros, nem darabos vérzés volt...(mondjuk előtte ittam a palásfű teát...) Nem értem, de már nem is gyilkolom magam, várom, h megjöjjön. Hányinger is elmúlt...

2012. szept. 2. 12:13
 358/378 A kérdező kommentje:

Sziasztok!

Mindenki jól van, hol tart?

Ica! Mi lett az eredmény? Bízom benne, hogy örömhírrel térsz vissza! Nem feltétlen kell tünetet produkálni egy nemvárt előtt, hogy pozit teszteljen az ember lánya! És aki meg ezer terhességi tünettel bír, se biztos, hogy terhes... sajnos :(

Nekem közeleg a nemvárt... 5 nap! Izgulok.

2012. szept. 6. 08:09
 359/378 Bettybaby2010 ***** válasza:
Csajok én most felhagytam ezzel az egész babaprojekttel. Nagyon rámentem erre és a házasságom is.Ha mégegyszer belekezdek egyszer,megpróbálok nem rágörcsölni, mert utólag visszagondolva kicsit már túlzásba vittem a görcsölést.Mindenkinek további sok sikert,kitartást kívánok!
2012. szept. 6. 12:48
 360/378 A kérdező kommentje:

Remélem, rendeződik a házasságod és majd mikor nem várjátok, meglepetésként ér a csoda! :)

Abban tökéletesen igazad van, hogy nem szabad rágörcsölni, ha nem muszáj!

Minden jót Neked/Nektek Betty!

2012. szept. 6. 13:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!