Július 26-28-án nem várom! Ki van még ezzel így? Tünetek, tapasztalatok? Mikor teszteltek? Drukkoljunk együtt!
Fáradékonyság, hangulat váltás, émelygés, pár csepp vérzés/barnázás, szúró hasi fájdalom, görcs, hasfeszülés, érzékeny mellek, tünetmentes, stb.
Beágyazódás, terhesség, premensi?
Kis csapat mi a helyzet?
Nekem most a szept. 10. lett a nemvárt napja. Tesztelni előbb tuti nem fogok, se tüneteket figyelni magamon!
Nem akarom ismét elbízni magam és nagyobbat csalódni.
Drukk megy Zsunknak is, hogy a sajnálatos korai vetélés után rendeződjön a ciklusa és akkor neki is ez a szeptember közepe lesz a nemvárt napja!
Sziasztok! Én is új vagyok. Én anno 27-re nem vártam. Aug 15-én voltam dokinál és már volt szívhang :). Azóta nem mentem dokihoz, és legközelebb majd csak szeptember 27-én megyek :( úgyhogy most nagyon izgulok hogy minden rendben legyen a babával. Kicsit félelmetes a tudat hogy esetleg elmehet és észre sem veszem?!?. De próbálok pozitív lenni, mert elvégre is miért ne lenne minden rendben :)
Drukkolok nektek, akik újra próbálkoztok. Bogi
2lányosAnyuka vagyok: Icának drukkolok! Utolsónak meg gratula! És ne gondolj ilyenekre, csak pozitivan, minden rendben lesz!
És sajna tegnap reggel is negát teszteltem, uh biztosan nincs már semmi, lehet még az előző vérzés előtt volt vmi és annak a lecsengő hcg-jét kaptam el, bár fura mert nem volt semmit fájdalmam, piros, nem darabos vérzés volt...(mondjuk előtte ittam a palásfű teát...) Nem értem, de már nem is gyilkolom magam, várom, h megjöjjön. Hányinger is elmúlt...
Sziasztok!
Mindenki jól van, hol tart?
Ica! Mi lett az eredmény? Bízom benne, hogy örömhírrel térsz vissza! Nem feltétlen kell tünetet produkálni egy nemvárt előtt, hogy pozit teszteljen az ember lánya! És aki meg ezer terhességi tünettel bír, se biztos, hogy terhes... sajnos :(
Nekem közeleg a nemvárt... 5 nap! Izgulok.
Remélem, rendeződik a házasságod és majd mikor nem várjátok, meglepetésként ér a csoda! :)
Abban tökéletesen igazad van, hogy nem szabad rágörcsölni, ha nem muszáj!
Minden jót Neked/Nektek Betty!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!