Július 26-28-án nem várom! Ki van még ezzel így? Tünetek, tapasztalatok? Mikor teszteltek? Drukkoljunk együtt!
Figyelt kérdés
Fáradékonyság, hangulat váltás, émelygés, pár csepp vérzés/barnázás, szúró hasi fájdalom, görcs, hasfeszülés, érzékeny mellek, tünetmentes, stb.
Beágyazódás, terhesség, premensi?
#baba #terhesség #peteérés #terhességi teszt #fogantatás #barnázás #ciklus #megtermékenyítés #Béágyazodás #ovuláció
2012. júl. 16. 14:08
321/378 anonim válasza:
Én köszönöm megvagyok!
Iszom a palástfű teát vetélés elkerülésére doki holnap lesz...Már ideges vagyok kissé. Bár nem is értem mitől...
322/378 Bettybaby2010 válasza:
Én tegnap produkáltam az első igazi pozi ovutesztet,és tojásfehérjés nyák is megvolt,reggelre hasfájás,remélem ezek már bíztató jelek.Tegnap ki is használtam az alkalmat és együttvoltunk a párommal,szóval mi megadtunk a dolognak minden esélyt.Remélem ezúttal lesz is eredménye...
323/378 anonim válasza:
Sziasztok. 4nappal mensi elott. Deli teszt. Mit szoltok?
324/378 anonim válasza:
Nem ismerem a clearbluet de ha az a vízszintes vonal az ami kell, akkor az megvan bőven :)
gratulálok!
325/378 anonim válasza:
+ jelnek kell leni a teszten ne haragudj de az enyém is ilyen volt és sajnos nem volt baba hiába látszott a halvány +,de még van 4 napod még bármi lehet!!!!
326/378 anonim válasza:
Nagyon halvany. 2nap mulva ismetelek. Reggelibol. Izgulok! :-)
327/378 anonim válasza:
Jajajaja. Így már hogy tudom mit kell keresni :) én látok másik csíkot. Szerintem már az is nagy előrelépés lenne ha reggeliből csinálnád. Nekem ez így is pozinak tűnik, de 2 nap múlva minden kiderül!
328/378 anonim válasza:
Köszi:-) élőben jobban latszik. A negatívján is latni. Tünetek vannak rendesen :-)
Remelem erősödni fog!
329/378 anonim válasza:
Kedves kérdezőnk, Te milyet teszteltél ma? Remélem mar erősebbet, mint én :-)
330/378 anonim válasza:
Teszthez én nem tudok mit hozzáfűzni nem ismerem ezt a fajtát..Kérdezőnknek tegnap sajna megjött....Ma megy dokihoz...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!