Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Július 26-28-án nem várom! Ki...

Július 26-28-án nem várom! Ki van még ezzel így? Tünetek, tapasztalatok? Mikor teszteltek? Drukkoljunk együtt!

Figyelt kérdés

Fáradékonyság, hangulat váltás, émelygés, pár csepp vérzés/barnázás, szúró hasi fájdalom, görcs, hasfeszülés, érzékeny mellek, tünetmentes, stb.

Beágyazódás, terhesség, premensi?

2012. júl. 16. 14:08
 341/378 anonim ***** válasza:

Azt mondta felesleges ha baj van a vetélést késlelteti....Érdekes én úgy tudom,hogyha hormon probléma van segit ha pedig beteg lenne a baba amellett is elvetél az ember....

ÚGYHOGY ÉN MÉG NEM VAGYOK TERHES VAGY MÁR NEM VAGYOK..Kétlem ,hogy megmaradt...

2012. aug. 23. 08:30
 342/378 anonim ***** válasza:

sziasztok! Bocs hogy úgy eltűntem, de 2 hétig nyaralni voltunk, otthon pedig még nincs netünk. Próbálom újra felvenni a fonalat, hogy kivel mi a helyzet! Akinek sikerült, annak gratula, a többieknek meg továbbra is drukk!

Én jövő hét elején fogok tesztelni, ha addig nem jön meg. 28-29 naposak a ciklusaim, most szombat-vasárnapra nem várom a mensit, és elvileg ma vagyok 13. dpo-n. Azért elvileg, mert nem hőmérőzök, nem csinálok ovulációs teszteket, csak a ciklus.hu-n nézem az elmúlt 1-2 hónapra beírt információkat, és az alapján elvileg 13 napja volt az ovulációm. Nem görcsölök semmilyen értelemben sem, csak baromira melegem van. Drukkolok mindenkinek! :)

2012. aug. 24. 13:49
 343/378 anonim ***** válasza:

Sziasztok! Új vagyok itt, ill. ma találtam rá erre a jó kis drukktáborra :)

Kb. egy hónapja lett itthon net, egyből ezt az oldalt kerestem. Sok kérdéshez hozzászóltam már, lehet, már ismerős, ha leirom, hogy én vagyok a 2lányosAnyuka.

Sőt a pcomról is volt szó.

Meg a cickafark teáról.

Szóval azért merészkedtem ide írni, mert jól jönne egy kis támogatás, ill. megérintett amit eddig olvastam.

Drukkolok én is babásodásért mindenkinek, és gratulálok kismamáknak, akiknek már sikerült.

Szegény Zsunak pedig azért drukkolok, hogy mindenféleképpen úgy alakuljon helyzet, ami mindenkinek jó. Ezalatt azt értem, hogy ha baj van a babával és azért a vérzés, akkor lehet, hogy jobb lenne úgy, ha pedig egészséges, akkor a Jóisten tartsa meg neked!

Szóval van már két lányom, és most szeretnék 3. babát. Policisztás petefészkeim vannak, de nem kezeltek vele, errefelé nem divat... Az első lányom előtt Diane-t szedtem, tudom, nem gyógyított meg, de spontán terhes lettem, a másodikkla szintén, bár az necces terhesség volt... fizikailag naon megterhelő, farfekvés, császár...

Már intéztem az IR vizsgálatot, de addig is gyógyszer abbahagyása elmaradó mensi és nega tesztek után elkezdtem inni a cickafark teát aug.5-én, 7.-én volt pé-m, el is kaptam apát akkor meg utána. 11-15 közt volt egy vérzésem (de még csak a hasam sem fájt, pedig szokott). 17-től állandóan pisilnem kellett, de durvára, de nem volt sötét színű, 18-án éjjel nem birtam aludni a derékfájástól, ill. vesegörcs-szerű érzéstől, ez még két napig volt. 20-án kicsit barnáztam, pisilés-görcsok elmúltak, 22 pedig egy naon halvány pozit teszteltem Romeddel, másnap exepil nega. Talán vasárnap csinálok újat,ha kibirom addig.

Szerintetek lehetséges, hogy a 7-i pé-ből összejött a baba, és kb. mire a méhemhez, pont elmúlt a mensi, és beágyazódott? Vagy ez hülyeség? A tesztet nem mindneki látja pozinak, képen pláne, szabad szemmel jobban látható (ma kérdeztem már itt).

bocsi a kisregényért :)

2012. aug. 24. 17:29
 344/378 anonim ***** válasza:

Szia Utolsó!

Köszi....csak az a problémám,hogy tudom,hogy kell az utrogestan...máskülönben elmegy a baba...Ez már a harmadik van tapasztalatom benne.

A KÉT gyerekkel szedtem pusztán elővigyázatosságból...Most azt sem tudom szeretnék e újra próbálkozni....Fáj a doki felelőtlensége...

2012. aug. 25. 07:53
 345/378 anonim ***** válasza:

2lányosAnyuka vok, vagyis utolsó:

Zsuzsa: Tényleg naon sajnálom. De miért ilyen tapló az az orvos? Már késő lenne másikhoz elmenni?

A másodikkal nekem is volt 9. héten barnázás, nekem sem adtak semmit, én meg rettegtem, de 4 napig tartott, inkább maszatolás volt, és elmúlt szerencsére. A doki könnyen legyint bármire, többnyire nem nő, azt sem tudja, milyen kínnal jár a havizás és vonzatai, pláne egy terhesség, annak elvesztéséről nem is beszélve...

Ma reggel teszteltem exepillel:

[link]

Szerintetek?

2012. aug. 25. 09:29
 346/378 anonim ***** válasza:
Én úgy látom dereng ott valami:-)))kis pozi csik:-)))
2012. aug. 25. 09:44
 347/378 anonim ***** válasza:
Ott a baba a csìkon én làtom! :-):-):-):-):-):-)
2012. aug. 25. 10:09
 348/378 anonim ***** válasza:
100%

Volt róla sk kérdésem, oda is odatettem, ott is látta valaki, hát már csak nem vizionálok :D

Köszönöm!!

Egyébként tünet még csak annyi,hogy olyan zizi a gyomrom délutánonként, de az kitart egész éjjel, érdekes módon reggel viszont semmi. Az első lánykámmal volt így.

Amúgy lehetséges szerintetek, amit leírtam? hogy ez a 7-i péből jött össze, csak közte volt a mensi (rá 3 napra kezdődött)? (biztos a cickafarktól, most persze 20-a óta iszom a palástfüvet). MÁrmint nem fizikai képtelenség, ugye?

2012. aug. 25. 11:31
 349/378 anonim ***** válasza:
Szerintem ez akkor is babo lesz:-)
2012. aug. 26. 14:27
 350/378 A kérdező kommentje:

Üdv Lányok!

Pár napig nem voltam netközelben, de most visszaolvastam!

Persze Zsunkkal tartottam a kapcsolatot, és rettentően felmérgelt a doktor hozzáállása és sajnálom ami vele történt!

Kedves utolsó! Üdv a körünkben és írj, maradj velünk bátran!

Kíváncsian várjuk, hogy erősödött-e a csík?! Megy a drukk!!

Én beszedtem az 5x1 clostit és ma vagyok a 14. ciklusnapon. Pár napja annyit alszok, mint maci télen, fájdogál a fejem és hőhullámom van ezerrel, izzadok, pedig nem szoktam még 35 fokban sem. Remélem, ezek a tünetek csak jót jelentenek, és hat a bogyó!

Doki utasítása szerint a 12.-16. nap között aktív házasélet kell, előtte kihagyással... Hát a kihagyás megvolt, illetve a 12.,13. napi akció is. Este és még a köv. 2 napban is elkapom apát :) Remélem, sikeresek leszünk!

Többiekkel mizu? Túl vagytok a pé-n, akciókon?

2012. aug. 27. 10:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!