Július 26-28-án nem várom! Ki van még ezzel így? Tünetek, tapasztalatok? Mikor teszteltek? Drukkoljunk együtt!
Figyelt kérdés
Fáradékonyság, hangulat váltás, émelygés, pár csepp vérzés/barnázás, szúró hasi fájdalom, görcs, hasfeszülés, érzékeny mellek, tünetmentes, stb.
Beágyazódás, terhesség, premensi?
#baba #terhesség #peteérés #terhességi teszt #fogantatás #barnázás #ciklus #megtermékenyítés #Béágyazodás #ovuláció
2012. júl. 16. 14:08
291/378 Bettybaby2010 válasza:
de jó nektek csajok!Sárgulok az irigységtől!:-)
292/378 anonim válasza:
Na szóval....Most hivott vissza a doki, hogy szerdán csütörtökön rendel ugy,hogy korábban találkozok vele.
293/378 anonim válasza:
Mondam Èn csajok, hogy augusztus a mi hónapunk :-):-):-):-):-)
294/378 Renike1984 válasza:
Sziasztok!Már régebben voltam fenn de vissza olvastam!:-)Gratula a másik két pozisnak is!:-)) Én augusztus 1.-én voltam UH-n akkor 31mm-es petezsákom volt benne jól ábrázolódó embrió és már dobogott a kicsi szíve!8 hetes vagyok de lassan már taposom a 9.hetet!:-)) És az utolsó sztár fotó a picurkánkról: [link]
295/378 A kérdező kommentje:
Phoebe várjuk a helyzetjelentést!! :)
Renike! Gratula, csak így tovább! Azért tessék hozzánk néha visszanézni, kíváncsiak vagyunk a részletekre!
2012. aug. 8. 08:22
296/378 anonim válasza:
Na szóval lassan készülődök és bizom benne,hogy már ma tudunk menni dikihoz....Apa jó lenne ha hazaérne hamarosam. Este 19ig van a doki ott. Tőlünk kb fél óra az út hozzá...
297/378 anonim válasza:
Ird meg mi volt kiváncsi vagyok!!!:)
298/378 anonim válasza:
Ma nem megyünk holnap sem. Apa fáradt és fáj a feje...
Jövőhét csütörtökön megyünk...Addig már szívhang is lesz remélem.
299/378 anonim válasza:
Nekem is fáj a fejem. Front van. Meg csak dpo2-nel tartok. ..........jaj, de sok meg :-)
300/378 anonim válasza:
Csajok palástfű tea vélemény a gyógyszer(ultrogestan) helyett ihatnám azt?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!