Július 26-28-án nem várom! Ki van még ezzel így? Tünetek, tapasztalatok? Mikor teszteltek? Drukkoljunk együtt!
Fáradékonyság, hangulat váltás, émelygés, pár csepp vérzés/barnázás, szúró hasi fájdalom, görcs, hasfeszülés, érzékeny mellek, tünetmentes, stb.
Beágyazódás, terhesség, premensi?
Ilyen hamar megérkezett a teszt???
Nem is fogtam fel, hogy te vagy az!!
Tényleg jó lenne, ha maradnál! Egyrészt lelkesítő vagy, mint első pozis csapattársunk, másrészt meg jól jönnek a helyzetjelentések, tapasztalatok :) Szeretnénk még rólad hallani!
Nekem második napja majdnem pozi az ovu tesztem, remélem 1-2 napon belül 100% az lesz és akkor jöhet az akció! Amíg nem lesz pozi, iszom a cickafark főzetet, aztán meg majd a palástfüvet.. 16-ra meg van időpontom a dokihoz, minden eshetőségre (sajnos itt 4-5 hétre adnak időpontot). Előtte elvileg aktuális a nemvárt.
Még Zsunkra várunk aki jelenleg vidéken van és még mindig nem jött meg neki, de, ha hazaér, tesztelni fog! Drukk neki és mindannyiunknak!
Megérti-e valaki ha azt mondom nem tudom mit tegyek?Anélkül,hogy itélkezne?7-ére van időpontom nőgyogyászatra.
Tényleg évek óta nincs munkám, most meg hirtelen annyit keresek mint a párom, az hó elején nagyon jó összeg,mármint nekünk. Télen iszonyatosan megcsusztunk mindennel.Egy kereset volt és a páromék is leálltak a munkával összesen két és fél hónapig.(albérletben avgyunk)
Ő elmondta hogy nem lenne megijedve ettől, mert mellettem tudja,hogy van értelme miért dolgozni és ha jönne a baba mindent megoldanánk,de ez rajtam múlik csak.)Valaki irna egy véleményt erről?Tényleg honapokig ugy voltunk ám,hogy alig alig jutott.Most meg nagyon jó eza plusz kereset.És végre nem tart el engem senki.:/
phoebe, elmeselem az en sztorim. bar nem teljesen ugyanaz, de majdnem. szoval diakmunkaban meloztam egy multinal, de amikor megszunt a hallgatoi jogviszonyom, nyilvan nem tudtam tovabb ott maradni. nem orultem, mert nagyon jo melo volt, nem tipikus diakmunka, ugy kezeltek minket, mint teljes erteku munkatarsakat, a fizu se volt rossz. mivel kozelgett az eskuvonk napja, nem tehettem meg hogy nem dolgozom, dehat nyilvan egy honap alatt nem tortennek csodak, pedig mar eppencsak a mc'donaldsba nem adtam be a jelentkezesemet. aztan 3 hettel azutan hogy eljottem a melohelyrol megcsorrent a telefonom. a fonok volt, hogy felvetel van, es hogy mivel sokaig dolgoztam ott, jo munkaero voltam, megbizhato stb, ezert felvenne, csak kuldjek oneletrajzot, meg menjek be megbeszelni a reszleteket. bementem, kozolte, hogy kovetkezo heten kezdhetek, nekem nincs probaido, mert mar ledolgoztam a magamet, egybol jarnak a plusz juttatasok is. hat nalam boldogabb ember nem volt nalam a foldon, ugyhogy 4 nappal az eskuvom elott munkaba is alltam. persze azt mar az elbeszelgetesen is elmondtam hogy 1 nappal elotte penteken mar ki is veszek egy nap szabit, ugy keszuljon, csak rohogott, es megkerdezte, hogy annyi biztos eleg lesz e, mert ismeri am a noket (neki is van felesege), sokat tudnak keszulodni elotte, de mondtam hogy nekem ennyi eleg. szoval munkaba alltam, majd megvolt az eskuvo, majd alig egy honap mulva kiderult, hogy jon a baba. nem tervezett volt, illetve igen, csak kb 4-5 honappal kesobbre terveztunk probalkozni, dehat ilyen ez a megszakitasos vedekezes, en ugy tunik pont beleestem abba a bizonyos 100-bol 35 nobe aki igy esik teherbe. persze tok boldogok voltunk, mert ha mar most akart jonni a baba, akkor allunk elebe, amugyis tudatosan terveztuk a gyerekvallalast, ugyhogy egyaltaln nem bantuk. lenyeg a lenyeg, akkor nott meg utoljara, amikor munkaba alltam, tehat hivatalosan veve akkor mar terhes voltam. na utana persze szamolgattunk, meg gondolkodtunk, hogy meg lesz e a munkaviszony, de az volt a szerencsem, hogy elotte jottem ki az egyetemrol, ami szinten beleszamit a biztositasi idobe, ott meg szinte vegig doloztam (szerencsere nagyon konnyu terhessegem volt, raadasul nyugis szgepes ulomunkat vegzem, ugyhogy igy egyszeru volt.) elengedtek siman ha menni kellett, nem hisztiztek, nem huztak a szajukat, itt ilyen a protokoll, a kismamamakat tamogatni kell es kesz. persze a fonoknek elmondani nagyon feltem, mert kicsit hulyen ereztem magam, hogy epp felvettek en meg egybol teherbe is estem, de tok megerto volt, neki is van 2 gyereke, mondtam, hogy termeszetesen a vegeig dolgozni fogok, mondta, hogy majd visszavarnak. persze sose huztam ki magam semmi alol, nem akartam ugy tunni, hogy csak lebecolok, mert megtehetem, mert terhes vagyok. Ennek eredmenyekent mindig is jobban teljesitettem, mint egy ket "regi motoros", kaptam is erte minden hobapban plusz bonuszt, mert hoztam az elvartat, szoval igazan jo munkaero voltam. ledolgoztan a 8 honapot, es eljottem. azota is gyeden vagyok, decemberben tolti a lanykam a 2 evet, es ha addig nem jon a teso, akkor valszeg visszamegyek dolgozni, mondjuk amekkora makom van, pont akkor esek megint teherbe amikor ismet munkaba allok :)
na a lenyeg, en is kellemetlenul ereztem magam amiatt, hogy egybol teherbe estem, ahogy dolgozni kezdtem, de legalabb meglett a munkaviszonyom, es van ahova visszavarnak. esetleg probald meg te is oszinten vazolni a helyzetet a fonokodnek. nekem mondjuk az is szerencsem volt, hogy nem volt probaidom. ne felj a kialakult helyzettol, a baba egy csoda, most akart jonni, tudta hogy most kell jonni, ne vesztegesd el a lehetoseget!
En nagyon rövid valaszt fogok adni neked. 31 leszek es eddig epítettem a karrierem. Kitorolhetem vele a fe...kem(bocsi). Meglatok egy kisgyerket az utcan a szemembe nez es majd elsírom magam. :'(
A karrier soha nem fog pòtolni egy őszinte gyermek tekintetet es mosolyt. Nem ìtelkezem, csak a sajat sztorim meseltem...
Amugy mizu? Nagy a csend?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!