Július 26-28-án nem várom! Ki van még ezzel így? Tünetek, tapasztalatok? Mikor teszteltek? Drukkoljunk együtt!
Fáradékonyság, hangulat váltás, émelygés, pár csepp vérzés/barnázás, szúró hasi fájdalom, görcs, hasfeszülés, érzékeny mellek, tünetmentes, stb.
Beágyazódás, terhesség, premensi?
Betti!
Szoritok!!!Hány napja késik? Én mostmár a teszt után inkább abban reménykedek (ha nincs terhesség) , hogy minél előbb jöjjön meg.... Gondolom ha 13.án volt pém akkor már teszt mutatott volna valamit...
Ezért irtam,hogy felejtsétek el a kérdést..
Jó reggelt! Sziasztok!
A tegnapi csatlakozó vagyok, aki mára nem várja. Tegnap azt írtam, hogy próbálok nem izgulni... a francokat! Dehogynem! Tegnap este enyhe görcsöt éreztem, azt hittem reggelre meg is jön. De semmi! Ezért már nem bírtam, és reggel teszteltem. Full negatív lett!
Betty te mikorra nem vártad? Látom neked már lett egy negatív teszted. Az még a nem várt nap előtt volt?
Ha nem jön meg ma, szerintetek mikor teszteljek? És melyik fajta teszttel?
Igazándiból úgy gondolom, ha rágörcsölök akkor nem lesz jobb, a baba ha jönni akar akkor úgyis jön. :)
SZIA!
Nekem ez a második negán... Elsőt 4 nappak a havi előtt csináltam.. Nekem tegnap kellett volna megjönnie. Ma még semmi...
Tudom durva ,hogy ezt kérdezem,de aki neten rendelt esetleg terhességi tesztet(azokra a 60 és 90ftos teszetkre gondolok) az tudna nekem küldeni egyet?Temetésre kellett kiadnunk majd az összes pénzünket, és szinte alig maradt valami,hogy kihuzzuk hó végéig,én meg kétségbe vagyok esve,hogy még több mint egy hetet kell várnom,hogy tesztet tudjak csinálni.:'(
Fú, de égő, nem vagyok normális, most jól leégetem magam.:(((
Most a 80 Ft-ot akarod kifizetni? Ennyi pénzem van egy ismeretlenre :) csak majd írd meg az eredményt!
Cím?
Sziasztok csajok. Èn vagyok akinek negy nap keses utan megjott. Gondo,tam ratok nezek, de ugy latom senki nem teszteli a pozitivat :(
Egyre tobb helyen hallom, hogy a frontok szivatjak a ciklusunkat. Nekem szerintem ez tortent. Remelem jol vagytok! Jo lenne mar latni pozi teszteket tôletek lanyok. Puszi mindenkinek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!