Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Július 26-28-án nem várom! Ki...

Július 26-28-án nem várom! Ki van még ezzel így? Tünetek, tapasztalatok? Mikor teszteltek? Drukkoljunk együtt!

Figyelt kérdés

Fáradékonyság, hangulat váltás, émelygés, pár csepp vérzés/barnázás, szúró hasi fájdalom, görcs, hasfeszülés, érzékeny mellek, tünetmentes, stb.

Beágyazódás, terhesség, premensi?

2012. júl. 16. 14:08
❮❮ ... 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 ... ❯❯
 221/378 anonim ***** válasza:

Betti!

Szoritok!!!Hány napja késik? Én mostmár a teszt után inkább abban reménykedek (ha nincs terhesség) , hogy minél előbb jöjjön meg.... Gondolom ha 13.án volt pém akkor már teszt mutatott volna valamit...

Ezért irtam,hogy felejtsétek el a kérdést..

2012. júl. 27. 09:09
 222/378 anonim ***** válasza:

Jó reggelt! Sziasztok!

A tegnapi csatlakozó vagyok, aki mára nem várja. Tegnap azt írtam, hogy próbálok nem izgulni... a francokat! Dehogynem! Tegnap este enyhe görcsöt éreztem, azt hittem reggelre meg is jön. De semmi! Ezért már nem bírtam, és reggel teszteltem. Full negatív lett!

Betty te mikorra nem vártad? Látom neked már lett egy negatív teszted. Az még a nem várt nap előtt volt?

Ha nem jön meg ma, szerintetek mikor teszteljek? És melyik fajta teszttel?

Igazándiból úgy gondolom, ha rágörcsölök akkor nem lesz jobb, a baba ha jönni akar akkor úgyis jön. :)

2012. júl. 27. 09:10
 223/378 anonim ***** válasza:

SZIA!

Nekem ez a második negán... Elsőt 4 nappak a havi előtt csináltam.. Nekem tegnap kellett volna megjönnie. Ma még semmi...

2012. júl. 27. 09:18
 224/378 anonim ***** válasza:

Tudom durva ,hogy ezt kérdezem,de aki neten rendelt esetleg terhességi tesztet(azokra a 60 és 90ftos teszetkre gondolok) az tudna nekem küldeni egyet?Temetésre kellett kiadnunk majd az összes pénzünket, és szinte alig maradt valami,hogy kihuzzuk hó végéig,én meg kétségbe vagyok esve,hogy még több mint egy hetet kell várnom,hogy tesztet tudjak csinálni.:'(

Fú, de égő, nem vagyok normális, most jól leégetem magam.:(((

2012. júl. 27. 10:06
 225/378 anonim ***** válasza:
Hétfőn tudok küldeni ha az még jó neked!
2012. júl. 27. 10:19
 226/378 anonim ***** válasza:
Nagyon jó volna és nagyon hálás volnék érte, de kifizetni viszont csak egy hét múlva tudom, nem tudom,hogy igy megoldható-e? És lehetséges -e ? És hogy ismeretlenül megbizol-e bennem? :( megértem ha nem.
2012. júl. 27. 10:21
 227/378 anonim ***** válasza:

Most a 80 Ft-ot akarod kifizetni? Ennyi pénzem van egy ismeretlenre :) csak majd írd meg az eredményt!

Cím?

2012. júl. 27. 11:13
 228/378 Bettybaby2010 ***** válasza:
Hát csajok, az a baj, hogy én vezetem a hőgörbét a ciklus.hu-n és a fertilityfriend.com-on is.A két oldal két különböző napra jelölte be az ovut.Ráadásul mégha a fertilityfriend-nek jobban is hiszek, még akkor sem pontos, mert a program a pozi ovutesztes napnál húzta be a tüszőrepedést,pedig valójában úgy tudom, hogy a tüszőrepedés az első negatív napon van.Na már most ha ez így van, akkor 13-án volt ovu és az ezt követő napokat nézve ma vagyok 14 DPO-nál. De sajnos még sem ilyen egyszerű a dolog, mert nekem a szülésem óta elég rendszertelen a ciklusom.Ezért sem tudom,hogy most mi van??Nem igazán bízom már ebben a hónapban, de napokon belül mindenképp kiderül szerintem.Drukk Nektek!
2012. júl. 27. 11:14
 229/378 anonim ***** válasza:
daisyDodó küldtem üzenetet és NAGYON KÖSZÖNÖM!!!!!:(
2012. júl. 27. 11:34
 230/378 anonim ***** válasza:

Sziasztok csajok. Èn vagyok akinek negy nap keses utan megjott. Gondo,tam ratok nezek, de ugy latom senki nem teszteli a pozitivat :(

Egyre tobb helyen hallom, hogy a frontok szivatjak a ciklusunkat. Nekem szerintem ez tortent. Remelem jol vagytok! Jo lenne mar latni pozi teszteket tôletek lanyok. Puszi mindenkinek!

2012. júl. 27. 14:34
❮❮ ... 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!