Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Július 26-28-án nem várom! Ki...

Július 26-28-án nem várom! Ki van még ezzel így? Tünetek, tapasztalatok? Mikor teszteltek? Drukkoljunk együtt!

Figyelt kérdés

Fáradékonyság, hangulat váltás, émelygés, pár csepp vérzés/barnázás, szúró hasi fájdalom, görcs, hasfeszülés, érzékeny mellek, tünetmentes, stb.

Beágyazódás, terhesség, premensi?

2012. júl. 16. 14:08
❮❮ ... 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 ... ❯❯
 201/378 Bettybaby2010 ***** válasza:
Sziasztok!Sajna rossz híreim vannak,ma reggel csont negát teszteltem.Bár a hőm még jóval az alaphő felett van,de kicsit leesett,meg a hasam is fáj picit, szóval ebből mensi lesz.Eléggé elkeseredtem,persze tudom, hogy új hónap, új remény, de mégis...Az ovutesztes kérdésre válaszolva, az úgy működik,hogy nem egy adott napot kell nézni az ovuteszttel kapcsolatban,hanem a folyamatot.Ha még halvány az ovuteszt, az negatív,ha egyforma erős a két csík,vagy a tesztcsík erősebb, mint a kontrollcsík,akkor számít csak pozitívnak.Én azt mondanám, hogy ha egyforma a két csíkod akkor már legyetek együtt, hogy le ne maradjatok az időpontról.És amit még tanácsolnak, hogy minden pozitív napon és az első negatív napon érdemes együttlenni.Kb. ennyi a lényege.Sok sikert hozzá!
2012. júl. 26. 06:59
 202/378 anonim ***** válasza:

Jó reggelt!!!!

Nekem még semmi....

Most néztem februárba volt olyan ,hogy 30 napra jött meg...

Ha ma du nem jön meg holnap reggel tesztelek...

Bár mostanra tényleg csak émelygés maradt az sem mindig...

Na ha bármi van irok...

2012. júl. 26. 07:46
 203/378 A kérdező kommentje:

Köszi Betti! Semmi előterv nem volt, csak gondoltam, kipróbálom ezt is... A kalkulátor szerint ma, holnap kellene, hogy peteérés legyen, de, ha a ciklusom ismét változik, akkor csak szombat, vasárnap.

Lehet az ember lányának peteérése és közben meg nincs tüszőrepedés?

Zsu! Én azért bízok még és drukkolok! Holnap szerintem tesztelj egyet... Bár tudod, van akinek nemvárt után is csak egy hét múlva pozi!

2012. júl. 26. 09:49
 204/378 anonim ***** válasza:

igen sajnos lehet tuszoeres ugy is, hogy nem reped meg es nem szabadul ki a pete, de abbol lesz a ciszta, az pedig inkabb elhuzodo ciklust jelent. legalabbis nekem marciusban igy volt, februarban mensiztem, majd csak nem akart megjonni, a teszten meg persze negativ volt, vegul a dokinal kiderult hogy egy ki nem repedt tuszo miatt jo kis cisztam lett, ami meg van 2 hetig novekedett, vegul aprilisban mensiztem legkozelebb, amivel kiurult a ciszta is. persze azutan kiderult, hogy pco-s vagyok, tehat az se biztos hogy van peteeresem, bar ezekszerint megis probalkozozott a szervezetem, meghat az aprilisi mensi utan is latott a doki ero tuszot, de utana se jott meg idoben, viszont akkor nem lett belole ciszta, (csak a kis tuszocisztakat lehett latni akkor mar uh-n, de nagyot nem) szoval nem tudom mi lesz belole olyankor. talan felszivodik vagy tenyleg fogalmam sincs. mostmar tobb mint 2 hete szedek gyogyszert az IR-re, es mult heten mint irtam latott a doki egy 13 cm-es tuszot, de mivel akkor az mar a 14 cn volt, el is konyvelte, hogy ebbol bizony mar nem lesz semmi ebben a honapban. persze nem kerdeztem meg hogy akkor mi lesz belole, mert ugye elvileg a pco-s cisztak 10 mm alattiak, kb 5-8 kozott, de ez 13 mm volt, tehat valami csak elindult, jajj, basszus, de idegesit, hogy ilyen maki vagyok, csakhat ugy elkeseredtem, hogy mukkanni se tudtam utana, csak tudomasul vettem hogy ez van, es gyorsab eljottem, mielott ramtort volna a siras.

es a legfurcsabb az egeszbe, hogy szombattol hetfoig tipikus peteeros tojcsis nyakom volt, kedden meg mintha elvagtak volna. szoval most akkor nem tudom mi van. tok idegesito, persze voltunk egyutt, de sokat nem varok tole, jo lenne ha kb masfel het mulva megjonne, es nem megint csak egy honap mulva.

bocsi hogy kisirtam itt magam, de mar ugy unom a varakozast. nem is arra varok, hogy mikor tesztelhetek, hanem hogy egyaltalan megjon e idoben. aki meg varakozo allasponton van, annak drukkolok!

2012. júl. 26. 10:20
 205/378 anonim ***** válasza:

Hát kétlem,hogy holapi teszt ha terhes vagyok semmit nem mutatna...

Azért 13.a óta eltelt pár nap....

Igaz Annával halál nyugodtan kb 1 héttel később teszteltem... Én nem izgulta tudtam,hogy pozi...Apa izgult...

2012. júl. 26. 12:01
 206/378 anonim ***** válasza:
sziasztok két-három napja elkezdődött egy rózsaszines folyás, aztán most meg szinte véres de jobban vizes folyásom van,de minimális.ma kellett volna megjönnie.Szerintetek?sosem szokott nálam ilyen lenni,mindig barna folyással kezdődik nálam a menzesz ami egyre erősödik majd normális vérzés lesz.jah és mindig napra pontosan megjön.
2012. júl. 26. 16:03
 207/378 anonim ***** válasza:

Sziasztok!

Ma találtam rátok. Én holnapra nem várom! Próbálok nem izgulni. Sok sikert mindenkinek!

2012. júl. 26. 16:47
 208/378 anonim ***** válasza:

Velem minden oké még!

ÜDV nálunk!

Én mára nem vártam de ha holnapig nem lesz semmi tesztelek..

Bár még várhatnék is vele...

2012. júl. 26. 17:21
 209/378 anonim ***** válasza:
Sziasztok csatlakozhatnék?Igaz én csak augusztus 4-re nem várom!Szerintetek jókor voltunk együtt 7.én volt a mensim együtt voltunk 11és 14.-én16.-tol 25-ig pedig minden nap?Van esélyünk a babára?
2012. júl. 26. 17:44
 210/378 A kérdező kommentje:

Üdv az újaknak! És persze, csatlakozhatsz :) Itt az időpontok már úgy látom amúgy is eltolódnak a korábban/később és a nem tudom mikorra nem várom kategóriába.

Phoebe a vér nem sok jót jelent sajna, de ugye van ellenpélda is, mikor valaki állapotosan is mensizik. Nekem az orvos mondta, mikor korábban megjött és elég furcsán, azt gondolva, hogy talán mégis beágyazódási, vagy korai vetélés... hogy a terhességi vérzés "nyálkás", nem sima. Hát ezt értsük úgy ahogy akarjuk, nem tudom mit is jelenthet konkrétan.

Megcsináltam az első ovu tesztemet, ez egyelőre totál negatív. Van még 7 db, ezeket ellövöm, amíg pozi nem lesz. Kíváncsi vagyok mit és mikor fog jelezni és majd beszámolok.

Drukk és kitartást mindenkinek!

2012. júl. 26. 17:53
❮❮ ... 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!