Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Július 26-28-án nem várom! Ki...

Július 26-28-án nem várom! Ki van még ezzel így? Tünetek, tapasztalatok? Mikor teszteltek? Drukkoljunk együtt!

Figyelt kérdés

Fáradékonyság, hangulat váltás, émelygés, pár csepp vérzés/barnázás, szúró hasi fájdalom, görcs, hasfeszülés, érzékeny mellek, tünetmentes, stb.

Beágyazódás, terhesség, premensi?

2012. júl. 16. 14:08
❮❮ ... 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 ... ❯❯
 241/378 anonim ***** válasza:
En nagyon nagyon szoritok nektek! Cuppp
2012. júl. 28. 20:59
 242/378 A kérdező kommentje:

Üdv Mindenkinek! Látom, én se tudtam úgy feljönni, hogy legalább egy pozit lássak köztetek... Mivel ugye nekem 8 nappal a nemvárt előtt megjött, nálam már a köv. ovu ildomos. Két napja vettem először ovus tesztet, kettőt megcsináltam, de mind a kettő még negatív.

Mivel nem használtam még ilyet, nem tudom, hogy amikor még negatív, de már napról napra erősödik a második csík, akkor az azt jelenti, hogy a következő napok egyikén biztosan pozitív lesz? Amolyan "telítettség" jelző? Bocsi, kicsit bután fogalmazok, de remélem, értitek a kérdésemet?! A tegnapin nem láttam semmit, de órák múlva halványan. A main meg szinte időben megjelent a halvány... Képet nem tudok feltenni.

Zsu, mivel úgyis elutazol és net sem lesz, talán kicsit sikerül kikapcsolni, legalább a neten nem keresel sok-sok történetet és kibírható, hogy később tesztelj :)

Amúgy meg tudod, szorítunk, hisz biztató, hogy még mindig nem jött meg!! :)) Csak pozit tudok kívánni mindenkinek és további jó hétvégét!

2012. júl. 28. 21:32
 243/378 anonim ***** válasza:
Persze,hogy kibirom...Majd jelentkezek...
2012. júl. 28. 22:19
 244/378 Bettybaby2010 ***** válasza:
Én ma vagyok elvileg 15 DPO-n,hőm még fenn,de a tegnapi x-epil teszt negatív lett.Már annak is örülnék, ha megjönne,mert nem jó ez a bizonytalanság.
2012. júl. 29. 08:58
 245/378 anonim ***** válasza:
Mindjart rakok fel ovus teszt kepet. Meg megvan valahol:-)
2012. júl. 29. 13:05
 246/378 anonim ***** válasza:
100%
2012. júl. 29. 13:09
 247/378 anonim ***** válasza:
100%
Abban a ciklusban a 11. 12. Napon volt a masodik vonal erősebb. Akkor van az lh csúcs és kiszabadul a petesejt a tüszőből :-)
2012. júl. 29. 13:11
 248/378 Bettybaby2010 ***** válasza:
Hát csajok,nekem megjött reggelre.:-( De legalább ez már biztos.Akinek még aktuális ez a hónap, drukkolok!És persze azoknak is, akik már a következő hónapra gyúrnak!
2012. júl. 30. 07:17
 249/378 A kérdező kommentje:

Sajnálom Betti, de most már előtted is jön a következő... !!

Köszönöm az ovus képeket! Nekem is ennyire haloványak egyelőre és minden kalkulátor más időpontot jelez nekem előre. Meglátjuk, hogy a tesztek majd mit mutatnak.

Ha nem mérem a hőm és az ovus teszteket leszámítom, még miből lehet észrevenni, ha ovu közeledik? Váladék milyensége?

Van még olyanunk a csapatban aki még erre a hóra reménykedik? Már nem tudom nyomon követni, hogy nincsenek nevek írva.

Drukk lányok, ne adjuk fel!!!

2012. júl. 30. 09:35
 250/378 anonim ***** válasza:
Sziasztok lányok! Sajnos nekem sem jött össze. Szombaton már kezdett görcsölni és kínkeservesen meg is jött, úgyhogy a péntek délután vásárolt tesztet elteszem augusztusra és majd akkor tesztelek. Új hónap, újabb várakozás! Hajrá lányok! Szép augusztust sok pihenéssel!
2012. júl. 30. 10:15
❮❮ ... 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!