Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Július 26-28-án nem várom! Ki...

Július 26-28-án nem várom! Ki van még ezzel így? Tünetek, tapasztalatok? Mikor teszteltek? Drukkoljunk együtt!

Figyelt kérdés

Fáradékonyság, hangulat váltás, émelygés, pár csepp vérzés/barnázás, szúró hasi fájdalom, görcs, hasfeszülés, érzékeny mellek, tünetmentes, stb.

Beágyazódás, terhesség, premensi?

2012. júl. 16. 14:08
❮❮ ... 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 ... ❯❯
 181/378 A kérdező kommentje:

Mint kérdező én zártam a leghamarabb a sort, mivel megjött 8 nappal előbb...

De most abban a helyzetben vagyok, hogy míg drukkolhatok Nektek egy pozi teszt miatt, közben nekem már aktuálissá is válik a hétvégére a következő ovum :) Lehet akciózni apával :)

Remélem, most már sikeresek leszünk, de persze előtte egy rendes kis petéért izgulok! Ennek érdekében ma megittam az első bögre cickafark teámat és egészen hétvégéig inni is fogom, majd váltok a palástfűre... Mivel ezekről sokat olvastam itt, gondoltam, adok egy esélyt! Van olyan akinek van ezzel tapasztalata, véleménye?

2012. júl. 24. 19:01
 182/378 anonim ***** válasza:
Ne kenődjetek mar el! Rendben lesz minden. Latjatok Èn sem borultam ki, pedig ma kozolte a dokim, hogy meg mensizni sem tudok olyan @ar a mehem. Ez van. 30evesen mar benne van a pakliban.... Ha ram hallgattok meg 30alatt szűljetek! :-)
2012. júl. 24. 19:42
 183/378 anonim ***** válasza:

Hát én erről lekéstem :)33 vagyok...

Ma minden ok még semmi de izgulok...

A vérvétel eredményt kérjük jelenteni...

KIVÁNCSI VAGYOK. MOST OLVASTAM,HOGY BABA IS LEHET MEG E VITAMINT KELL SZEDNI...

2012. júl. 25. 06:10
 184/378 A kérdező kommentje:

Nem vagyok én se elkenődve :) De a 30 alatti szülés már 12 éve megtörtént! Lassan a 36-ot fogom tölteni, szóval erről már én is lecsúsztam :)

Várom a helyzetjelentéseket!! Drukk!

2012. júl. 25. 06:13
 185/378 Bettybaby2010 ***** válasza:
Csajok!Én ma vagyok a 13.DPO-n és ma felment a hőm 37,05-ről 37,3-ra.Most már tényleg nem tudom, mi lesz,pénteken tesztelek.
2012. júl. 25. 08:26
 186/378 anonim ***** válasza:
én "csak" 26 vagyok.Jó lett volna ha összejön.De már biztos,hogy holnap meg fog jönni,mert véres nyálkás valami van reggel óta,igaz kevés, de nekem igy szokott kezdődni. Hát majd augusztusban.:)
2012. júl. 25. 08:26
 187/378 Bettybaby2010 ***** válasza:

Én 32 leszek februárban, az első babánkat még épp 30 év alatt szültem.Megnéznétek a görbémet?Mit mondanátok erre?Tegnap negatív lett a 12,5 érzékenységű Predictor early tesztem.

[link]

2012. júl. 25. 08:32
 188/378 anonim ***** válasza:

Betti!

Akkor neked esélyes a baba...én most várok nagy türelemmel mert mint kiderült mára fogalmam sincs mikor volt ovu.. Talán 13án.. akkor én hogy is állok?12 napon....Hőt nem mérek így nincs támpont.

26 napos ciklusnál azt irja egyik kalkulátor 27.én havi...Na ha 26 du. nem lesz semmi péntek reggel megcsinálom a tesztet.

Akkor remélem mutat már valamit...

Vagy rávárok még pár napot...

Nem tudom..

2012. júl. 25. 08:34
 189/378 Renike1984 ***** válasza:
Én 24 voltam mikor szültem a fiamat és most 27 vagyok és várom a tesót!:-) Több gyerkőcöt nem szeretne a párom így 30 felett már valószínű én sem fogok szülni!:-)Én most azért izgulok hogy a hatalmas pete zsákban meg nőjön az embrió meg a szikhólyag is mert attól félek hogy a következő UH-n üres petezsákot fogok látni és befejeződik a történet!Lehet én vagyok hülye hogy sokat olvasgattam de annyi ilyet lehet olvasni és most nagyon félek!:-(
2012. júl. 25. 08:40
 190/378 Bettybaby2010 ***** válasza:
Én azért is gondolom, hogy 12-13.-án volt ovum, mert 9-én néztek UH-al peteérést és a doki akkor mondott még +5 napot, mire megreped a tüsző.És ugye az ovutesztem is 12--én lett pozi.Viszont akkor maga az ovu elvileg 13-án lehetett, mert az az első negatív napon van, ha jól olvastam. Ezek szerint viszont ma nem 13 DPO-nál járok, mint ahogy azt a fertilityfriend.hu jelezte, hanem csak 12-nél, mert az ovu után eltelt napokat kell számolni.Most még abban bízok, hogy ezért volt tegnap negatív a tesztem, mert kicsit korán teszteltem. A hőmben bízok, mert elég jónak tűnik a görbém.Tüneteim nagyon nincsenek, a mellem nem feszül, még nincs hányingerem sem, de a lányommal is csak a 6.hét körül kezdődött.Viszont ami érdekes, hogy az étvágyam kicsit mintha megnőtt volna.de nem akarok bebeszélni magamnak semmit.Pénteken úgyis minden kiderül majd.Mindenkinek drukkolok, annak is aki még nem várja és annak is aki már a következő hónapra "gyúr". :-)
2012. júl. 25. 08:42
❮❮ ... 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!