Július 26-28-án nem várom! Ki van még ezzel így? Tünetek, tapasztalatok? Mikor teszteltek? Drukkoljunk együtt!
Fáradékonyság, hangulat váltás, émelygés, pár csepp vérzés/barnázás, szúró hasi fájdalom, görcs, hasfeszülés, érzékeny mellek, tünetmentes, stb.
Beágyazódás, terhesség, premensi?
Mint kérdező én zártam a leghamarabb a sort, mivel megjött 8 nappal előbb...
De most abban a helyzetben vagyok, hogy míg drukkolhatok Nektek egy pozi teszt miatt, közben nekem már aktuálissá is válik a hétvégére a következő ovum :) Lehet akciózni apával :)
Remélem, most már sikeresek leszünk, de persze előtte egy rendes kis petéért izgulok! Ennek érdekében ma megittam az első bögre cickafark teámat és egészen hétvégéig inni is fogom, majd váltok a palástfűre... Mivel ezekről sokat olvastam itt, gondoltam, adok egy esélyt! Van olyan akinek van ezzel tapasztalata, véleménye?
Hát én erről lekéstem :)33 vagyok...
Ma minden ok még semmi de izgulok...
A vérvétel eredményt kérjük jelenteni...
KIVÁNCSI VAGYOK. MOST OLVASTAM,HOGY BABA IS LEHET MEG E VITAMINT KELL SZEDNI...
Nem vagyok én se elkenődve :) De a 30 alatti szülés már 12 éve megtörtént! Lassan a 36-ot fogom tölteni, szóval erről már én is lecsúsztam :)
Várom a helyzetjelentéseket!! Drukk!
Én 32 leszek februárban, az első babánkat még épp 30 év alatt szültem.Megnéznétek a görbémet?Mit mondanátok erre?Tegnap negatív lett a 12,5 érzékenységű Predictor early tesztem.
Betti!
Akkor neked esélyes a baba...én most várok nagy türelemmel mert mint kiderült mára fogalmam sincs mikor volt ovu.. Talán 13án.. akkor én hogy is állok?12 napon....Hőt nem mérek így nincs támpont.
26 napos ciklusnál azt irja egyik kalkulátor 27.én havi...Na ha 26 du. nem lesz semmi péntek reggel megcsinálom a tesztet.
Akkor remélem mutat már valamit...
Vagy rávárok még pár napot...
Nem tudom..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!