Július 26-28-án nem várom! Ki van még ezzel így? Tünetek, tapasztalatok? Mikor teszteltek? Drukkoljunk együtt!
Fáradékonyság, hangulat váltás, émelygés, pár csepp vérzés/barnázás, szúró hasi fájdalom, görcs, hasfeszülés, érzékeny mellek, tünetmentes, stb.
Beágyazódás, terhesség, premensi?
Szépen fenn van a hőd....Lehetbaba is de mintha azt irtad volna,hogy mensi napján szokott leesni mem? De mig ilyen magas addig jó....
Én is abban bizom ,hogy korán csináltam a Predictort....
Most van egy másik tesztem ugyanolyan csak ezt havi reggelén kell megcsinálni...
Na akkor én mit mondjak?ciklus.hu szerint már ma havinak kellene lenni...
Mindenesetre lehet kivárom a 28 napot....
Tanácstalan vagyok de émelygés stabilan megvan...
Ne legyél elkenődve....
Köv. hónapban is sikerülhet....
Lassan már nem maradunk csak ketten hárman...
Nekem lehet jobb is lenne a köv hónap...MINDEGYIK GYEREK MÁJUSI LENNE :)
Holnap veszem át az ovuteszteket... Még nem használtam ilyet! Az oké, hogy vizelet, vár, leolvas, ezt értem. De van aki használja és tud segíteni? Ha pozitív, akkor mehet a párnacsata aznap, vagy másnap? És, ha halványan pozitív, akkor azonnal essek az embernek? :) Ha negatív, meg gondolom másnap ismét csinálom...
Látom, felbolydult a kis méhkas... és talán van új tagunk is? :) Lányok, még van kinek drukkolni, van kire várni, a többiek (és előttem is) itt az augusztus!! Hajrá, ne csüggedjen senki! - korelnök - :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!