Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Július 26-28-án nem várom! Ki...

Július 26-28-án nem várom! Ki van még ezzel így? Tünetek, tapasztalatok? Mikor teszteltek? Drukkoljunk együtt!

Figyelt kérdés

Fáradékonyság, hangulat váltás, émelygés, pár csepp vérzés/barnázás, szúró hasi fájdalom, görcs, hasfeszülés, érzékeny mellek, tünetmentes, stb.

Beágyazódás, terhesség, premensi?

2012. júl. 16. 14:08
❮❮ ... 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 ... ❯❯
 191/378 anonim ***** válasza:
bettibaby, gyonyoru a gorbed, szerintem siman lehet babas gorbe, es mar csak 2-3 nap es kiderul. gyonyoruen latszik a peteeres, es a hod szepen fenn van. meg ne add fel, ezek a tesztek, vagy kimutatjak keses elott vagy nem, tok lutri, ha birna varni az ember vele egy hetet akar, akkor lenne biztos, de hat ki bir varni. sok sikert!
2012. júl. 25. 09:10
 192/378 anonim ***** válasza:

Szépen fenn van a hőd....Lehetbaba is de mintha azt irtad volna,hogy mensi napján szokott leesni mem? De mig ilyen magas addig jó....

Én is abban bizom ,hogy korán csináltam a Predictort....

Most van egy másik tesztem ugyanolyan csak ezt havi reggelén kell megcsinálni...

2012. júl. 25. 09:17
 193/378 Bettybaby2010 ***** válasza:
Köszi a bíztató szavakat,csak már nehezen hiszi el az ember, hogy sikerülhet, ez a 13.próbálkozós hónap és eddig mindig kudarc volt.Na de majd most talán...Drukkoljatok légyszi!:-)
2012. júl. 25. 09:18
 194/378 anonim ***** válasza:

[link]

Na ezt nézzétek meg akkor!!!!

Ebből látszik ,hogy elég tág intervallum a HCG SZINT...

2012. júl. 25. 09:24
 195/378 anonim ***** válasza:
Én drukkolok nagyon!!!Nekem is szorítsatok!!Ha 30.-a a ciklusom első napja akkor mára nem várom,eddig nincs jele!De minden naptár holnapra húzza be a havim első napját.Tegnapi tesztem negatív.Nagyon rossz ez a várakozás.egyenlőre hőm fent van mellem érzékeny...na majd meglátjuk...Szorítok mindenkinek akik a napokban nem várják!!!
2012. júl. 25. 09:26
 196/378 anonim ***** válasza:

Na akkor én mit mondjak?ciklus.hu szerint már ma havinak kellene lenni...

Mindenesetre lehet kivárom a 28 napot....

Tanácstalan vagyok de émelygés stabilan megvan...

2012. júl. 25. 09:35
 197/378 anonim ***** válasza:
Sziasztok! Vérvetelig elsem jutottam. Reggel megjött.
2012. júl. 25. 16:45
 198/378 anonim ***** válasza:

Ne legyél elkenődve....

Köv. hónapban is sikerülhet....

Lassan már nem maradunk csak ketten hárman...

Nekem lehet jobb is lenne a köv hónap...MINDEGYIK GYEREK MÁJUSI LENNE :)

2012. júl. 25. 17:29
 199/378 anonim ***** válasza:
De legalabb a tesztek igazoltak, hogy nem volt terhesseg. Kivetelesen jo volt mindegyik teszt :-) . Nagyon szorítok Nektek! Engem vár augusztus :-) illetve minket!
2012. júl. 25. 17:41
 200/378 A kérdező kommentje:

Holnap veszem át az ovuteszteket... Még nem használtam ilyet! Az oké, hogy vizelet, vár, leolvas, ezt értem. De van aki használja és tud segíteni? Ha pozitív, akkor mehet a párnacsata aznap, vagy másnap? És, ha halványan pozitív, akkor azonnal essek az embernek? :) Ha negatív, meg gondolom másnap ismét csinálom...

Látom, felbolydult a kis méhkas... és talán van új tagunk is? :) Lányok, még van kinek drukkolni, van kire várni, a többiek (és előttem is) itt az augusztus!! Hajrá, ne csüggedjen senki! - korelnök - :)

2012. júl. 25. 21:45
❮❮ ... 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!