Beraktam negatívba. Szerintetek? Reggel friss pisiből újratesztelek.
2012. júl. 23. 20:47
153/378 A kérdező kommentje:
Bár mondhatnám, hogy látok valamit a kontrolon kívül :( Mindenképp tesztelj reggeliből! De az elmaradt havi már tényleg jó jel!!! Drukkolok!
2012. júl. 23. 20:58
154/378 anonim válasza:
Köszi. :-) remélem, hogy holnap okosabb leszek. Szörnyű ez a varakozas.es a hasam is faj.
2012. júl. 23. 21:06
155/378 anonim válasza:
idon belul jott ki ez az eredmeny?? megmondom oszinten, ha nagyon meregetem a szemem, en latok valamit mindket kepen. de olyasmi mintha a pozitiv es a szellemcsik kozt lenne feluton. talan ne holnap, hanem par nap mulva tesztelj ujra, es mindenkepp elso pisibol, erzekeny teszttel a biztos eredmenyert. remelem osszejott :)
2012. júl. 23. 22:35
156/378 anonim válasza:
Sziasztok!
Mi újág felétek? Reggeli teszt volt?
Már nagyon várom a pénteket... vagy csütörtököt?
2012. júl. 24. 07:18
157/378 Bettybaby2010 válasza:
Csajok!Én ma ellőttem egy Predictor tesztet és nega lett.:-(( Bár lehet várnom kellett volna még kicsit, de gondoltam 12 DPO-nál már látszódnia kellene. Nálatok mi újság?
2012. júl. 24. 09:02
158/378 anonim válasza:
Szia.
Nálam semmi különös megszünt a nyomás a petefészkemnél émelygés még van hányinger... egyéb semmi...
Teszttel mostmár kivárom a havi napját vagy ha nem jön meg 26.án délután pénteken vagy hétvégén teszt...
Nekem volt nega a predictor nem igazán hiszem,hogy négy nappal előtte pozit mutathat...A negatív nem mindig negatív mint tudjuk...
Mindenesetre az okosok azt mondják havi elmaradása után 2 naponta érdemes tesztelni...
SŐT OLYAT IS OLVASTAM,HOGY CSAK HAVI UTÁN 1 HÉTTEL LETT POZI A TESZT.
2012. júl. 24. 09:10
159/378 anonim válasza:
Sziasztok. Reggeli teszt nega. Viszont nem jon meg. Ma dolgozni sem tudtam elmenni. Görcsölök es megy a hasam. Mostmar tenyleg kinlodok, hogy mi a fene van. A teszten a csik nem időn belűl jött ki. A mensim, ha 25. Napra nezem akkor mar 4napja kesik. Ha 27-re akkor, csak ketto. Igen leget, hogy meg igy is korai a teszt. Vagy az idojaras zavar be. Nyilal a derekam.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!