Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Július 26-28-án nem várom! Ki...

Július 26-28-án nem várom! Ki van még ezzel így? Tünetek, tapasztalatok? Mikor teszteltek? Drukkoljunk együtt!

Figyelt kérdés

Fáradékonyság, hangulat váltás, émelygés, pár csepp vérzés/barnázás, szúró hasi fájdalom, görcs, hasfeszülés, érzékeny mellek, tünetmentes, stb.

Beágyazódás, terhesség, premensi?

2012. júl. 16. 14:08
 361/378 A kérdező kommentje:

Sziasztok!

Ha még nézi ezt valaki...

Ma vagyok a 28. ciklus napon és még nem jött meg...

Első closti kúrán vagyok túl.

Többieknél mi a helyzet? Ki, hogy áll?

2012. szept. 10. 08:12
 362/378 Renike1984 ***** válasza:
100%

Sziasztok!Én is már rég voltam itt köztetek én voltam az elsők között aki pozit teszteltem!Múlt héten voltam a 12 hetes genetikai UH-n eddig minden rendben van ma vagyok 13+3 hetes és a doki szerint nagyon mozgékony a picurink!:-)

Itt a linken látható hogyan növögetünk!:-)

[link]

Eddig nagyon izgultam a 12.hétig nem is mertem nagyon mondani senkinek a hírt mert féltem hogy nem marad meg de most már bátrabbak vagyunk:-)

Már kisfiam is nagyon várja a pici tesót március 16.-ára vagyok ki írva drukkoljatok hogy addig minden rendben menjen!:-) Zsuzsa ez borzasztó:-( pedig hogy örültem mikor végre neked is sikerült!Akit érdekel esetleg meg maradt 4Db 10-es erősségű terhességi és 7Db 25-ös erősségű ovulációs tesztem 100Ft/Db+postáért át adom másnak(én is ennyiért rendeltem:-)!

2012. szept. 10. 09:32
 363/378 anonim ***** válasza:

Sziasztok! Én próbáltam nem görcsölni, eddig nem mértem hőt és ovulációs teszteket sem csináltam, csak hagytam hogy alakuljon ahogyan akar. Ebben a ciklusban elkezdtem mérni a hőmet, próbálom tanulgatni, hogy minek hogyan kellene lennie, elég szépen van, nem összevissza, de sajnos az ovulációnál nem esett le annyira a hőm, mint amennyire gondoltam volna. Így valószínű a vártnál előbb volt ovulációm.... és az ovu napján nem, csak az ovu utáni nap voltunk együtt a párommal. Szóval majd meglátjuk mi sül ki az egészből ebben a hónapban.

Kérdező.... neked nagyon szurkolok! :)

2012. szept. 11. 16:44
 364/378 A kérdező kommentje:

Renike! Nagyon ügyesek vagytok és megértem a félelmeidet, de most már túl vagytok a "nehezén" :)

Erpé! Köszi a drukkot, de sajnos megjött, így újabb ciklus indult, új lehetőségekkel... ez van!

Viszont amit írsz, hogy már nem görcsölsz rá, hagyod a természetre... Nah én is így próbáltam, de képtelenség :)

Az ember úgy is figyeli a testét és az általa küldött jeleket! Nézegetem én is a hőmet, bár nem rendszeresen és nem is vezetem, illetve figyelem a ciklus napjait, hogy melyik napon hol kell tartsak és mi történhet odabent :)

Az előző ciklusom volt az amikor szinte minden egybevágott, jelek is voltak, baba mégse jött...

2012. szept. 12. 06:48
 365/378 anonim ***** válasza:
Sziasztok nem voltam mostanában mert nagyon elkenődtem naná hogy megjött!Elvileg mostanság lesz pete érésem úgy hogy próbálkozunk de már nem kényszerböl!Nem kimondottan a babára gyúrva hanem amikor meg kívánjuk egymást!Majd jön ha jönni akar azért remél hogy hamar!Többiek mi újság?Valaki valami jó hír?? Ica voltam
2012. szept. 18. 11:38
 366/378 A kérdező kommentje:
Ahogy elcsúszott a ciklusom, nekem ma van a 15. ciklusnapom. Tegnap volt az LH tesztem pozitív, volt is akció. Ma még nem teszteltem, de igyekszem ma is elkapni apát egy fordulóra :) Okt. 9-re tolódott a nemvárt napom!
2012. szept. 25. 10:43
 367/378 anonim ***** válasza:
Kivel mizujs?
2012. okt. 2. 21:29
 368/378 A kérdező kommentje:

Ha még figyeli valaki ezt a kis kérdéskört és történeteket, jelentem pozit teszteltem! :)

Köszönöm a sok hozzászólást, támogatást és tapasztalatot!

Megy a drukk annak akinek még szüksége van rá!

2012. okt. 13. 09:10
 369/378 anonim ***** válasza:
Gratulálok. Vigyázzatok magatokra. Én kedden leszek 16 hetes, anno júli 27-re nem vártam.. Bogi
2012. okt. 13. 10:13
 370/378 anonim ***** válasza:

Kedves kérdező, gratulálok, és jó egészséget kivánok a továbbiakban! :) A többieknek is. :)

Én 17-18-ra nem várom. Rövid ciklusaim vannak, és az előző előtt is 1,5 napig barnáztam. Most megint van rózsaszines folyásom, ebből szokott barna lenni. Abszolút kétesélyes a dolog. Baba vagy menzi lesz belőle. 9. dpo-n vagyok, szóval elvileg lehet beágyazódástól is. Július elején volt missed ab-om. Nem tudom mennyire regenerálódott a szervezetem. 14. ciklusnapon volt enyhe barnázásom, és jobb oldali petefészek szurkálás, szóval valszeg az lehetett a peteérés. Akkor este együtt is voltunk. Én is azt érzem amit a kérdező irt az első próbálkozós hónapban, hogy megfogant, a kérdés hogy beágyazódik-e. Mind három baba első hónapban, illetve abból kettő egy alkalomból fogant.

2012. okt. 14. 23:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!