Július 26-28-án nem várom! Ki van még ezzel így? Tünetek, tapasztalatok? Mikor teszteltek? Drukkoljunk együtt!
Fáradékonyság, hangulat váltás, émelygés, pár csepp vérzés/barnázás, szúró hasi fájdalom, görcs, hasfeszülés, érzékeny mellek, tünetmentes, stb.
Beágyazódás, terhesség, premensi?
Sziasztok!Én 2 hete reménykedtem így mint most ti és ez az eredmény!:-) [link]
ma vagyok 22DPO-n már a 10-es One Steep teszten előbb jön a teszt csík elő mint a kontroll!Szorítok nektek!Nekem első tüneteim:hányinger,mellfájdalom,has görcs!24.-én megyek UH-ra szorítsatok hogy minden oké legyen!:-) A hőm 37,1-37,3 napok óta!
Gratula és szorítunk! Minden rendben lesz! :))
Émelygést és a tüneteket mikortól érezted?
Mi az a DPO és az egyéb rövidítések (nem vezetek görbét, se ovu teszt, se lázmérőzés)
Gratula!!!
Jó neked :-))
Én a 10 napot várom meg és vasárnap legkorábban legkésőbb teszt... Mikor kezdődtek a rosszulétek?
Reni!
Milyen teszt csíkot használtál?
LÁNYOK!!!!
Segitséget szeretnék kérni....Létezik, hogy a 9. napon együttlétből lett 13. napon a "barnázás"?Egyik ovu kalkulátor szerint 07.07-07.12 lehetséges terhesség...
Akkor honnan kell számolni??
Ez a saját posztom ha valakit érdekelne az elejétől hogy is jött össze!:-)
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__teherb..
ja és pete érés napján sex után gyertya állás pár percig(nagy anyáink javasolták:-D nekem bejött!:-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!