Ki nem várja június 28. -a környékére?
en elozo terhesegemnel pont 6-8 hetek kozott sokat hanytam. kislanyom szuletett.
de most egyre inkabb azt erzem hogy menstrualni fogok. pedig mar beleeltem magam(igaz csak 2 hetem volt ra)es babaholmikat nezegettem....
barmi johet, szep lenne ha most fiunk lenne, de valahogy olyan lanyos anyukanak erzem magam, nem tudnam elkepzelni fiuval...
Mi február óta próbálkozunk. Nekem még azt is nehéz elhinnem, hogy végre eljutottunk idáig, hogy babánk lehessen. : ) Azt, hogy kisfiút vagy kislányt szeretnék nem tudom, mindegy, csak legyen már. : )
L
Én is nagyon szeretnék egy kisbabát,úgy teljesedne be az életem,akkor leszek a legboldogabb ha a szivem alatt hordhatom végre a szemem fényét.
Kivánom hogy mindenkinek adódjon meg ez az öröm :)
Sziasztok!
K. vagyok.:)
Elmúltak a tüneteim, illetve néha megjön-érzésem van.
Én mindig kislányt képzeltem magamnak - ehhez képes van egy majdnem 1,5 éves kisfiam.:) Egy tündér, egy csibész, egy igazi kispasi, imádom, elolvadok tőle!!!
Most egy kislányt szeretnénk mellé, de azt hiszem a ciklusom megint kicselezett, és bőven középidő előtt volt ovum (6. napon) - így ehhez képest számoltam úgy hogy hétfőn tesztelek - egyébként csak július 3-ra nemvárnám.
Így a menzis tüneteket most kifejezetten jónak gondolom.:)
Az émelygés sztem attól lehetett, hogy beágyazódáskor már kapott egy kis hcg-t a szervezetem, és felismerte miről van szó. Pontosan ugyanúgy nem kívántam 2 napja az ételeket, mint az első terhességemnél, és ugyanaz a hasfeszülés is volt, nem képzelhettem be.
De hétfőn minden kiderül.:)
Drukkolok mindenkinek!:)
Utolsó vagyok.
Még annyi van ma, hogy tök feszkós vagyok, pont mint menzi előtt, szét tudnék robbanni apróságokon.:/
K ez biztató! Ovu után hányadik nap tesztelsz? Milyen érzékenységű tesztel? Jaj, de messze van még a hétfő! Legalább már hétvége lenne. :)
Drukkolok mindenkinek!
L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!