Abortusz előtt állók, hogy élitek meg a napjaitokat a műtétig?
Sajnos, rám kb. még 2 hét múlva kerül erre sor...azért írom, mert fizikálisan nehezen bírom már. Lelkileg összeszedett vagyok, mert tudom, nem tudnánk bevállalni a babát, van egy kisgyerekünk is, de nagyon nehéz anyagi helyzetben vagyunk, kifizetetlen számlák, lakáshitel, autóhitel és sok egyéb más.
Most mentem vissza dolgozni, és muszáj észrevétlennek maradnom...rosszulléttel, émelygéssel küzdök. Melleim fájnak, folyamatosan görcsölget a hasam. Egyenlőre nem látszik rajtam a pocak, bár néha úgy vélem nagyobb lett a hasam. Tartanom kell magam, mert van egy 3 éves gyerekünk, aki apró kis radarjaival érzi, hogy valami nincs rendben velem. Párommal is feszült a viszony, igazából nem látok bele a lelkébe. Azt tudom, hónapok óta meg van kattanva a pénzek miatt. Én meg emiatt kattogok.
Nem bírom, hogy ilyen sokáig "váratnak" az orvosok. Az biztos már, magánorvosnál lesz a műtét.
Kedves 19-es! Csak egy gyors kérdés? Ha megnézi az abortuszképeket, akkor ki tudja fizetni a számláit, tartozásait? Mindenki tudja, hogy az abortusz a magzat halálát jelenti, felesleges erről képeket nézegetni.
A magánorvost felhozóknak meg annyit, hogy én magánorvosnál szültem a gyerekeimet. És például Ő ingyen végez abortuszt válsághelyzetekben. Van egy alapítványa, amiben rajta kívül jó néhány kollégája tag, és ingyen segítenek.
"A valsagterhesseg.hu oldalon részletesen utána tudsz nézni mindennek, ami az abortusszal kapcsolatos."
Kedves Kérdező, az említett valsagterhesseg.hu egy keresztény szellemiségű magzatvédő portál, ami hellyel-közzel a csúsztatásoktól sem mentes, főleg pont a képanyagát tekintve. Persze, ha valakinek pont ez kell, annak nyugodtan ajánlható, de én valahol kétlem, hogy egy abortusz-témában eldöntött embernek pont ilyenre lenne szüksége.
Sziasztok!
Végig olvastam a válaszokat...És tulajdonképpen lenne itt pár válaszoló akitől csak annyit szeretnék megkérdezni,hogy jól esett,hogy egy kismamának a fejéhez tudtad vágni,hogy megölsz egy kis lényt???Így kellemesebb lett a napod?Mit képzeltek magatokról,hogy azon vagytok felháborodva,hogy magánorvoshoz megy a kedves kérdező pedig nincs pénze!Semmi közötök ehez,főleg a kérdező nem titeket célzott meg a kérdésével!Gondoljátok,hogy neki ez könnyű?Gondoljátok,hogy ez őt nem viseli meg lelkileg?Gondolod ő azért nem tartja meg mert nincs kedve még egy babához?Mit képzel magárol az a válaszoló aki kérdőre vonja a kérdezőt hogy miért nem védekezett?Mocskos emberek vagytok!Le pontozhattok nyugodtan!!!Én védekezés mellett estem teherbe...minden egyes konzultálás az orvossal,családsegítővel maga volt a pokol 4 hétig tartott a tortúrám amit nyugtatokkal tudtam elviselni...És tudjátok miért?!Mert tudtam jól,hogy az én babám,hogy belőlem és a szerelmemből van!!!!!Viszont jól figyeljetek mocskos vádaskodók!!4Azzal is tisztában voltam,hogy a babámat nem tudtam volna etetni....Segítségek,segélyek?!Igen?Utána jártam..Lófasz segély nem jár...attól még hogykapsz kb 20 000 ft segélyt attól még ha felelős ember vagy nem tartod meg a babát!!!!És igen van olyan,hogy védekezés mellett esel teherbe!Láttam egy nagyon kedves válaszoló azt tanácsolta hogy nézegessen abortuszról videót képeket...Neked csak azt üzenem,hogy ez az év legjobb tanácsa!Gratulálok!Na jó befejeztek kellőképpen kihozott pár ember a sodromból!A normális válaszolóknak gratulálok,hogy emberek vagytok a többiről meg nem mondok véleményt...Kedves kérdező!Tiszta szívemből sajnálom a helyzetet,téged,de megértelek...én rettentő rosszul viseltem minden egyes percet..Kitartást kívánok
ma 10:41es válaszoló hatására megnéztem a válságterhesség.hu oldalt, és tényleg kicsit gyanús. A 7-8.hétben abortált magzat képei nem nagyon felelnek meg a valóságnak, gyorsan rá is kerestem egy 8 hetes magzatra, mindenhol ezt írják:
A 8 hetes magzat
Az embrió méretei: a 8. héten a baba 14-20 mm, súlya pedig a másfél g. Kb. akkora, mint egy málna.
Hát azokon a képeken némileg nagyobb és kifejlettebb magzat szerepel, nem vagyok orvos, de szemem van. Kicsit félrevezető az oldal, téves információkkal próbál az amúgy is szerencsétlen kismamák lelkiismeretére hatni. Kitartás, Kérdező!
Mocskoskodós!Te látod valahol a kérdésben azt,hogy ez neki lelkileg rosz lenne?" Lelkileg összeszedett vagyok"
Csakis fizikailag érzi rosszúl magát!Én pl ezért írtam,hogy nem értem meg így.Legalább írta volna azt,hogy ez neki fáj lelkileg,de sajnos ez van,nem tud mit csinállni.Akkor az én véleményem is egyből más lenne.
Kedves 27-es!
Bocs, hogy én válaszolok a megszólított helyett, de nagyon kikívánkozik.
Tudod egyáltalán, mit jelent a lelkileg összeszedett kifejezés?
Mérlegelte a lehetőségeket, döntött, helyre tette magában lelkileg. Ez nem azt jelenti, hogy nem érdekli, és azt sem, hogy nem fáj neki. Most pedig azért foglalkoztatják a tünetek, mert a munkahelyén nem számolhat be róla, hogy mi a helyzet.
Ez a baj veletek, nagy abortuszellenesekkel, hogy nem tudtok értelmezni, csak fújjátok a magatok igazát.
Az általad mocskolódónak titulált válaszadóval pedig mélységesen egyetértek, csak már jobban megtanultam kezelni az indulataimat. Viszont én is azt gondolom, hogy senkinek sincs joga olyan szinten belemászni más életébe, mint hogyan ti teszitek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!