Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Abortusz. Családvédelmisektől...

Abortusz. Családvédelmisektől kezdve hány nap alatt kerülhetek műtétre?

Figyelt kérdés
Nem szeretnék kifutni az időből...
2012. jún. 9. 10:38
 1/7 anonim ***** válasza:
Hány hetes vagy? Ha minden megvan,pénz is,1héten belül kerülhetsz műtőbe.
2012. jún. 9. 10:44
 2/7 anonim ***** válasza:
Nekem 9 nap volt. De hallottam már olyat is hogy 2-3 hét, vagy több mint egy hónap.
2012. jún. 9. 12:24
 3/7 anonim ***** válasza:
Mikor a nögyogyász elküldd a családvédelmishez ott megkapod a körzeti korházod telefonszámát és már aznap kérhetsz idöpontot. az,hogy hány napot kell várnod a korháztol függ! :)
2012. jún. 9. 20:18
 4/7 anonim ***** válasza:
Csaladvedelmissel 2x kell talalkoznod, kb 2-3 nap telik el kozotte. Utana bejelentkezel a khba es a tobbi toluk fugg. Kb masfel het amig lezajlik.
2012. jún. 9. 21:01
 5/7 anonim válasza:

huh, nekem jó sok idő volt, az első családvédelmis beszélgetésre betelefonálást (időpont kérést) követően 1 hét, a második alkalomra meg megint majd egy hét (valami ünnep miatt 3 napos hétvége is volt). Műtétre is vagy 1 hetet vártam. Szóval 6 hetesen derült ki h terhes vagyok, és 11 hetesen volt a műtét (mert ugye vissza kellett mennem a nődokihoz is kontrollra 1 hét múlva, miután kiderült, hogy "van ott valami")...:(

A családvédelmisek eléggé a műtét ellen hangoltak, nagyon elhivatottak voltak. Illetve azt mondták, hogy vannak időszakok, mikor megugrik a paciensek száma, hát, én is beleestem egy ilyen periódusba.

2012. jún. 10. 15:38
 6/7 anonim ***** válasza:
20%

Azért ez nem olyan ám, mint egy vakbélműtét vagy mandulakivétel...Konkrétan ezzel a műtéttel egy leendő emberkét távolítanak el belőled.

Nézd meg ezt is, hátha van más megoldás: www.valsagterhesseg.hu

2012. jún. 11. 18:19
 7/7 lamanda ***** válasza:
36%
Ha ennyire sürget az idő, akkor az a baba a pocakodban már biztosan kisbaba formájú, van pici keze, lába, ver a szívecskéje. Nézz meg egy ilyen idős babáról a neten képet. Lenne szíved bántani? Kérlek gondolkozz el az örökbe adáson is. Olyan védtelen, kíméld meg az életét!
2012. jún. 12. 11:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!