Mennyibe kerül az abortusz ha van egy egyéves kislányom, akit egyedül nevelek?
se elítélni, se kioktatni nem akarok, de ne tedd inkább. neked is trauma lesz, amin nehéz túltenni magad.
apropó, egyedül neveled a másikat, és mégis teherbeestél? ez hogy lehet? ha meg nincs férjed, miért is kellett védekezni? nem ismerem a szitut, valóban, ezért kérdezem.
3/4
őő, ne legyen már kevesebb. ne az én adómból és munkámért járó fizetésből vonjon le az állam azért, mert mások élvezkedtek, jó? :O
bocsánat, de durva, ha tényleg így van. :$
4. és 6. is én voltam. az a vicc, az első válaszom lepontozták, a másikat meg fel, én fordítva vártam volna, hogy a másodikért jön az irgumburgum hogy miket írok.
De most miért baj, ha úgy látom, hogy neki trauma lesz az, ha abortuszra megy? ez tény, tudtommal, hogy ez traumát okoz a nőknek! és azért, mert nem ismerem a helyzetet és érdeklődöm a helyzet iránt, most ezért miért kell lepontozni, nem értem. bár mindegy, mindenki azt gondol a gondolkodásomról, amit akar.
Ha házasságon belül nem akarnak gyereket és mégis becsúszik, akkor se az én pénzemből hajtsák el, ha meg nincs is se házassági se más viszonyban senkivel, akkor pláne ne.
Mégegyszer: akit érdekel, nézzen utána, az abortusz traumával jár, amit a nőnek nehéz feldolgoznia. ez nem elítélés, nem kioktatás, megspórolhatná a kérdező magának ezt a traumát, ennyi.
bocsánat, ez már nem igazán a kérdésre volt válasz.
Kedves kérdező!
Az Országos Egészségbiztosítási Pénztár közleménye alapján 2011. január 1-től az abortusz térítési díja 29 710 Ft.
50 %-os kedvezményre jogosultak gyermekgondozási segélyben, gyermeknevelési támogatásban, átmeneti járadékban, rendszeres szociális járadékban, egészségkárosodási járadékban, öregségi nyugdíjban, rokkantsági járadékban, rokkantsági nyugdíjban, baleseti rokkantsági nyugdíjban részesülők. A térítési díj összege 14 855 Ft.
A térítési díj 30%-át, 8 913 Ft-ot kell megfizetnie azoknak, akik munkanélküliek járadékában, álláskeresési járadékban, álláskeresési segélyben, ápolási díjban, átmeneti segélyben, kiskorúak járadékában, rendszeres gyermekvédelmi kedvezményben, rendkívüli szociális segélyben, vállalkozói járadékban, keresetpótló juttatásban, rendelkezésre állási támogatásban részesülnek.
Térítésmentes a beavatkozás a magasabb összegű családi pótlékban, fogyatékossági támogatásban, vakok személyi járadékában, rendszeres szociális segélyben részesülőknek.
óóóóóóóóóóóó!!!!!!!!!!!
Látom a drága keresztény ősanyák már megint a toppon vannak, ha fel kell háborodni!
Már bocsánat, de mi közötök van hozzá, hogy ki hogyan éli a szexuális életét?
az én adómból hajtják el blabla! drágám, tudod te mennyi mocskosságot művel ez az ország a te adódból?
most itt dödörögsz, de ha azt a kérdést olvasnád, hogy egyedül nevel xy egy gyereket, és bevállal egyedül egy másikat is, de nem jut pelenkára, meg lakhatásra, kajára, akkor meg azért esnél neki, hogy miért tartotta meg. nektek semmi se jó, de dödörögni, meg nem a kérdésre válaszolni, csak pampogni az megy!!!!
várom a lepontozásotokat! ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!