21 évesen korai a terhesség? Munka nélkül egyedül ha nem vagyok biztos benne ki az apa? Gáz ilyenkor egy abortusz? Mindenki azt mondja fiatal vagyok vetessem el. De 2 éve is ezt mondták
Ne agyalj azon hogy történt, már mindegy.
Én elvetetném, de nem a kor miatt. Munka nélkül, egyedül, ez így baromi nehezen menne hidd el. Egy kisbaba sokba kerül és a gyereknevelés sem egyszerű."gáznak" nem gáz az abortusz, de biztos nem kellemes,és az sem olcsó. Alaposan gondold át a döntésed. Ha úgy érzed nem bírnád eltartani, inkább ne szüld meg.
Ha én lennék a "leendő gyerek", akkor könyörögnék, hogy véletlenül se szülessek meg!
Majd ha már van saját fedél a fejed felett és munkád, és némi tartalékod, akkor igen, akkor már lehet, de addig kösz nem...
19 évesen volt egy abortuszod.
21 vagy, annyi eszed nem volt, hogy az óvszer kiszakadása után vegyél be esemény utáni fogamzásgátló tablettát. Ja, hogy el kellett volna menni az orvoshoz?
És mi az, hogy nem tudod ki az apa? Hányan mentek rajtad keresztül pár nap leforgása alatt?
Alapvetően nem korai. Neked, ebben a helyzetben igen.
Ilyenkor nem gáz az abortusz.
Azt azért megkérdezhetem, hogy ha mégis megszülöd, miből fogod felnevelni?
Ne tartsd meg.
Nem baj, ha később nem lehet már gyereked.......
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!