Rosszul gondolom hogy aki elég felnőttnek érzi magát ahhoz hogy szexuális életet éljen az elég felnőtt ahhoz is hogyha esetleg teherbe esik akkor megtartsa a babát?
Elég felnőtt vagyok 42 évesen. DE ha véletlenül terhes lennék nem tartanám meg a babát!
Amúgy van 4 gyerekem, s sose volt abortuszom.
Ez így kicsit erős, de így kellene, hogy legyen, de enm így van.
Vannak helyzetek amiben nem tudhatjuk mi magunk hogy döntenénk. Én azt mondom 16 évesen ne szüljön senki, mert(inkább nem sorolnám, szerintem egyértelmű) Akkor azt mondtam, ha úgy alakulna elvetetném... De nem is szexeltem, csak 18 éves korom után. Rettegtem is minden hónapban, pedig védekeztem.
de ahhoz. hogy a körülmények lehetetlenné tegyék egy baba érkezését nem kell fiatalnak lenni. Senkit nem ítélek el, aki nem védekezésnek használja az abortuszt, de azt igen aki meg sem próbálja megoldani, hogy a körülmény alkalmas legyen a megfogant babára...
én úgy gondolom, hogy aki elég felnőtt a szexeléshez, az legyen elég felnőtt a megfelelő védekezéshez is, mert nem a becsúszott terhesség a sok, ahnem a védekezés nélküli
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!