Ilyen esetben megtartanátok a babát?
Megtartanám. Nem ölök embert, főleg nem a gyerekemet.
Aztán az, hogy veletek mi lesz, másodrangú. Első a pici gyerek. A pasi alakul magától.
Beszélj anyukáddal és gondold át a dolgot. Ha megtartod a babát, akkor se gyere össze megint az exeddel. Nem véletlen szakítottatok, fiatal vagy még, hogy tönkretedd az életed.
Ha úgy érzed, hogy lelkileg elég erős vagy ahhoz, hogy egyedülálló anyaként felneveld a babát, és a jövedelmed is elég kettőtöknek, akkor tartsd meg. Ellenkező esetben azért gondolkozz el az abortuszon. Én is ellenzem, de egyáltalán nem biztos, hogy jó egy olyan gyereknek, aki eleve csonka családba születik.
Jabiza! Ha anyagi akadálya nincs akkor én is megtartanám.
Persze egy 19 éves fiú nem tudom mennyire lenne érett apának de te ismered őt.
Egyébként meg a társ miatt ne aggódj. Rengetegen vannak akik nem a saját gyereküket nevelik. Elég ha itt szétnézel hányan problémáznak mostohákról, stb.
Ettől még lehet jó életed.
Nem mondom, hogy nem lesz nehéz de a babád biztos több örömet fog okozni mint hinnéd.
Mellesleg ebben a buliban ketten vagytok benne neki is joga van tudni róla akármilyenek a szülei.
Talán először alaposan felhúzzák magukat azon, hogy a fiúknak összejött de a végén szerintem imádni fogják a kis unokát.
Egyet tehetsz: őszintén és nyugodtan elmondod neki, hogy mi történt, nem ezt akartad, szedted a gyógyszert de most már megtörtént. Nem akarsz a nyakára akaszkodni de joga van tudni. Ha vállalja akkor vállalja ha nem akkor nem.
Persze az is egy dolog hogy az egyetemet hogyan fogod megoldani talán halasztással talán a szüleid ha tudnak segítenek.
Egy idő után muszáj elmondani mert látszódni fog. Nem te vagy az első aki így járt nem tudom milyenek a szüleid de nem lehet, hogy azért egy kicsit ők is örülni fognak a babának?
Mondd el az a legegyszerűbb, túl leszel rajta, ne tologasd a problémáid. Lehet, hogy ők is jó tanáccsal szolgálhatnak, és melléd állnak. Meglátod megkönnyebbülsz ha túl leszel rajta.
Sok sikert.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!