Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ilyen esetben megtartanátok a...

Ilyen esetben megtartanátok a babát?

Figyelt kérdés
2.5 hónapja szakítottunk a párommal, de még szeretjük egymást, csak nem működött a kapcsolatunk. (Mellesleg nagyon fiatalok vagyunk 20 év). Ő már dolgozik, külföldön és csak időnként jön haza, általában én mentem ki hozzá, egyetem mellett. Szakítás után 1 hónappal jött haza és szeretkeztünk, aztán vissza ment. Jelzem, gyógyszert szedtem de nem jött meg, ezért csináltam egy tesztet ami pozitív lett. Csináltam egy másikat is, az is pozitív lett, aztán elmentem orvoshoz és megállapította, hogy terhes vagyok (ez tegnap történt). Most fogalmam sincs, hogy mit csináljak. A volt páromnak nem mertem elmondani, mert félek, hogy azt hinné csak így akarom vissza szerezni. Pedig erről szó sincs. Sokkolt a dolog és még igazán fel sem fogtam. Azt sem tudom, hogy milyen élet lenne ebből, hogy ő külföldön van és itthon. Úgy volt, hogy én is kimegyek de még ha ki is mennék, a segítsége nélkül nem tudnék meglenni, hiszen a pici mellett eleinte nem tudnék dolgozni. Nem akarom megölni a saját gyerekemet, sosem voltam híve az abortusznak de nem tudom mi lenne a legjobb megoldás. Még ha össze is jönnénk nem akarom, hogy a baba miatt akarja csak és nem akarok teher lenni. Félek a szüleitől is, ők is kint laknak és sosem helyeselték ezt a kapcsolatot. Az exem is velük él még és én is itthon lakom. Még anyukámnak sem mertem elmondani, senkinek sem. Nagyon ki vagyok borulva. Ti mit tennétek? Exem 19 én 20. De ha nem békülünk akkor kinek kellenék egy babával és kitől várhatnám el, hogy más gyerekét neveli? És az is kérdés, hogy hinnének e nekem (ő és a családja), hogy tényleg az övé. De én nem akarom megölni ezt a pici babát, mert ha már gyógyszer mellett megfogant biztos, hogy nagyon erős kis babuci lenne és ezek szerint nagyon meg akar születni. És furcsa, de máris szeretem. Mit tegyek? :(
2012. jan. 4. 01:17
1 2 3 4 5 6
 51/58 anonim válasza:
Megszülted a babát?
2013. jún. 9. 21:11
 52/58 A kérdező kommentje:
Szia. Igen, egészséges kislány. :) Ősszel lesz egy éves. :)
2013. jún. 9. 21:54
 53/58 anonim válasza:
Gratulálok :)
2013. nov. 2. 09:36
 54/58 A kérdező kommentje:
Köszönöm. :) Habár "apu" időközben újra lelépett, elvagyunk ketten és nincs az a férfi, akiért odaadnám. :)
2013. nov. 19. 03:58
 55/58 anonim ***** válasza:
Szia, mi a helyzet azóta?
2014. márc. 9. 13:03
 56/58 A kérdező kommentje:
Szia. Minden rendben van. Ketten vagyunk, az apja nem törődik velünk, de nagyon jól elvagyunk. Most nincs sok időm, de ígérem írok mihamarabb bővebben. :)
2014. márc. 12. 18:29
 57/58 anonim válasza:
Szia!Ilyen sok idő elteltével,hogy vagy/vagytok ? :)
2014. máj. 8. 19:42
 58/58 anonim válasza:
Szia! Nagyon sok idő telt el. Hogy vagytok?:))
2015. jún. 22. 19:33
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!