Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » 21 évesen korai a terhesség?...

21 évesen korai a terhesség? Munka nélkül egyedül ha nem vagyok biztos benne ki az apa? Gáz ilyenkor egy abortusz? Mindenki azt mondja fiatal vagyok vetessem el. De 2 éve is ezt mondták

Figyelt kérdés
Mielőtt elíteltek nem tudok gyógyszert szedni kihányom. Az 1 óvszer mellett történt gondolom kilyukadt most meg sanszos hogy qkkor mikor kivette nem jókor vette ki vagy az óvszer nem tudom
2012. ápr. 1. 19:41
1 2 3 4 5
 31/41 anonim ***** válasza:
84%
Erre inkább nem mondok semmit. Gáz vagy!
2012. ápr. 1. 21:39
 32/41 anonim ***** válasza:
14%
hát,megszoktam,hogy az ilyen témákban leoltanak,de sajna igaz amit írok,csak néhányan még anonim módjára sem meri kijelenteni az igazat,miszerint,ez nem kúrvaság.A feleség,aki épp munkanélküli pl. és a férje tartja el őt,ugyanúgy pénzt kap a szolgáltatásaiért.És,tévedtek,úgy látszik nagyon is megél a sz.pásból.Sajnálni kellene a dolgokat h egy fiatal 21 éves lány ilyen sorsra jutott,nem mindenkinek van kolbászból a kerítés ám!Oh,a kérdezőnek meg csak annyit,hogy a gyereket vetesd el,és ezentúl figyelj oda jobban a szexre.Sztem ha a gyógyszert kihányod,kérd az injekciós fajtát.Gondolom,hogy azért is történt meg a teherbeesés,mert ha a férfiak agyát akarom mondani ágyékát elönti a vér,nem tudnak gondolkodni s nemigen lehet nekik nemet mondani!
2012. ápr. 1. 21:40
 33/41 anonim ***** válasza:
87%
Április bolondja :D pillanatra el is hittem, de aztán rájöttem, hogy egy prosti ebből nem csinálna presztízs kérdést. Amúgy, ha esti gimibe jársz, hogy hogy nem tudsz normál munkád találni? :D vicces vagy... csak épp ellentmondásos dolgokat írsz.
2012. ápr. 1. 21:49
 34/41 anonim ***** válasza:
69%
Szánalmas qrva vagy.
2012. ápr. 1. 22:26
 35/41 anonim ***** válasza:
85%
Száááánalmasan gyenge áprilisi tréfát olvashattunk, köszönjük szépen :D
2012. ápr. 1. 22:27
 36/41 anonim ***** válasza:
82%

"Mind2 tudna fizetni gyerektartást . A legesélyesebbet perelném elöször h nem fizet. Meg a gyerek örökölne töle. Nagyon gazdag"

jajj de jót nevette :DDD perelnéd??? el se jutsz perig a tartásdíjért!

először dns tesztet kell kérned, ami több százezer és szorozd meg hárommal. miután ezt kiköhögted, azután kérhetsz tartásdíjat...

2012. ápr. 1. 22:52
 37/41 anonim ***** válasza:
85%

Az, hogy a történet kamu-e vagy sem.... hát passz. Nem kizárt, hogy igaz, mivel vannak olyan albérletek melyek "kedveskedésért" cserébe kínálnak, főként egyetemistáknak. Szóval ez a része hihető, még ilyen buta emberek is vannak, szét lehet nézni a szex, szerelem témakörben.

Szóval, ha igaz a történet, akkor a kérdező egy iszonyat gáz ember.

Ha viszont kamu akkor igen csak gyenge, mert lehetne akár valóság is.

2012. ápr. 1. 22:59
 38/41 anonim ***** válasza:
51%
Ez kamu,ennyire nyíltan nem írná ki ha igaz lenne.Részletezi,hogy melyikkel miért van.Szégyenemben elásnám magam nemhogy szegény gyerek életét tegyem tönkre:S Azt se tudja,hogy 3 közül melyik lehet az apa.Komoly:S
2012. ápr. 2. 07:42
 39/41 anonim ***** válasza:
51%
kamu
2012. ápr. 2. 08:13
 40/41 anonim ***** válasza:
51%
undórítóóóóóóóó
2012. ápr. 2. 18:12
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!