21 évesen korai a terhesség? Munka nélkül egyedül ha nem vagyok biztos benne ki az apa? Gáz ilyenkor egy abortusz? Mindenki azt mondja fiatal vagyok vetessem el. De 2 éve is ezt mondták
Figyelt kérdés
Mielőtt elíteltek nem tudok gyógyszert szedni kihányom. Az 1 óvszer mellett történt gondolom kilyukadt most meg sanszos hogy qkkor mikor kivette nem jókor vette ki vagy az óvszer nem tudom2012. ápr. 1. 19:41
21/41 anonim válasza:
Prosti vagy? Bár azok védekeznek legalább.
22/41 A kérdező kommentje:
Nem ezek csak támogátos barátok.vidéki vagyok és pesten tanulok
2012. ápr. 1. 20:48
23/41 A kérdező kommentje:
Ja és nem is erik egymást nem tudnqk egymásról. Az egyik q lakást biztosítja. A másik támogat havi összeggel a harmadik szintén de inkább 2 az esélyes
2012. ápr. 1. 20:50
24/41 anonim válasza:
Meg szabad kérdezni, hogy mit tanulsz? :)
25/41 anonim válasza:
Hát igen, a prosti szépen fogalmazva. Gyerektartással nem tudod őket lehúzni drágám, mert abból te éhen halsz, támogatóid nem lesznek, nem fognak annyit megállapitani, hogy abból jól éljél.
26/41 anonim válasza:
Egyébként pedig nem a kiszakadt gumi miatt akad fenn senki, durva azért, hogy még most is nyerészkedni akarsz a gyerek által, inkább nézz magadba, nők szégyene vagy.
27/41 anonim válasza:
Április elseje van nálad is,mi?:D
28/41 A kérdező kommentje:
Esti gimibe járok
2012. ápr. 1. 20:58
30/41 anonim válasza:
Támogatók???? Ez a nap vicce!
Nem elég hogy prosti vagy (mert bárhogy szépíted az vagy), pénzért szexelsz és annyi sincs benned, hogy bevegyél egy eseményutánit.
Azt tudod, hogy ha kiderül, hogy terhes vagy akkor úgy repülsz a lakásból, hogy öröm lesz nézni? Na meg a pénzcsapok is elzárulnak, hiába bizonyítod DNS teszttel, hogy melyik az apa. Visszaküldenek vidékre, aztán nézhetsz.
Mellesleg nem szégyelled magad? Hogy tudsz a szüleid szemébe nézni? Miért cseszed el így az életed?
Menj csak el abortuszra, mert az ilyennek kár szaporodni. Aztán keress valami normális munkát, mert szopásból nem lehet megélni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!