Nem tudom, mi lehet ez?
Figyelt kérdés
Probalkozunk a prommal, babat szeretnenk. marc. 20.-an jott meg a menzim utoljara. Egyutt voltunk ezutan egesz honapban szinte minden nap vedekezes nelkul. Tegnap is igy volt ez. Es az egyuttlet utan kimentem a mosdoba, nagyonhalvany rozsaszines folt volt a papiron. Aztan az este folyaman semmi nyomot nem lattam, majd a reggeli mosdo utan megint csak foltot hagyott a papiron eleg eros nagyon elenk piros foltot. Soha nem lattam ilyet elotte. Volt egy abortuszom 7 honappal ezelott.
Azt mondjak, hogy van aki 2-3honapig is menstrual a babaval. Ez lehetseges? Vagy lehet nem is vagyok terhes? Ha nem akkor meg lehet az abortusznak van koze hozza? Vagy elment a baba? A valaszokat koszonom!!
2012. ápr. 19. 10:12
1/15 anonim válasza:
Attól, hogy megjelent egy pár csepp vér, még nem kell ennyire megijedni. A menstruációd megjött? Mert ha igen, akkor szerintem nincs baba. Az lehet, hogy egy-két nőnek van mensije, de ha ez gyakori dolog lenne, akkor nem lenne elsődlegesen a terhességi tünetek között a vérzés kimaradása. Amíg nem jön meg, addig van remény! Egy kis piros folt még nem mensi! Az abortusznak nincs köze hozzá, főleg nem 7 hónappal később.
2/15 A kérdező kommentje:
Koszonom a valaszt! Konkretan tegnap este szeretkezes utan kezdett el nyomot hagyni. Este lefekves elott erosebben latsott a papiron. estere raktam betetet es reggelre semmi. Aztan pisiles utan megint egy nagy folt ver. Es most megint semmi. De pontosoan olyan szine van mint abortusz utan. Ezert vagyok ennyire megilyedve.
2012. ápr. 19. 10:25
3/15 A kérdező kommentje:
JAh es a menzim se szokott igy jatszani soha sem!
2012. ápr. 19. 10:25
4/15 anonim válasza:
Az abortusznak nincs köze hozzá. A folt még nem menstruáció, de lehet, hogy annak az előjele, hogy meg fog jönni. Ha megjön rendesen, mostanáan már ideje van, akkor nem vagy terhes, de ha nem jön, csak foltozol, vagy még annyi sem, akkor érdemes tesztelned.
5/15 A kérdező kommentje:
csak foltok de csak a papiron. A beteten semmi. Elenk piros. Remelem ez sem okoz gondot! Most remenykedem! HA du. csinalok tesztet az mar kimutathatja vagy csak meg a reggeli?
2012. ápr. 19. 10:29
6/15 anonim válasza:
Bármikor csinálhatsz tesztet de azt mondják általában hogy reggel az első vizelettől érdemes mert akkor van a legtöbb hcg a vizeletedben. Hány napja késik? Mikor kellet volna meg jönnie?
7/15 anonim válasza:
Nagyon ritka de van olyan mint például az anyósom is 6 hónapos terhesen is meg volt a menstruációja és akkor vette észre mikor a fia rugót egyet (Az anyósom hirtelen szülő típusú volt anyit jelent hogy nincsenek fájdalmak, és bárhol meg szül). Én szerintem nem hiszem hogy elment a babád hogy ha volt/van. Mert akkor nagyon véreznél és mellette meg görcsölnél nem pedig csak ilyen hébe hóba jelentkező vér cseppek vannak. Az abortuszt meg mindenkinek máshogy dolgozza fel a szervezete vagyis vannak olyan nők akik az abortusz után 3hónappal teherbe esnek de vannak akik 1 év után és vannak akik soha. Nekem is volt de nekem azért mert elhalt terhességem volt 1,5 évre rá jött az 5 hónapos kisfiam. Azért jött ilyen sokára mert nem volt annyira fel készülve a méhem, gyenge volt, nem volt még olyan vastag hogy meg tapadjon.
8/15 A kérdező kommentje:
NAgyon remelem, hogy baba van! Csinalok egy tesztet munka elott.Meg ami biztos holnap reggel is. Ha negativ akkor holnap de. megyek dokihoz! Most egyebkent elkezdett talan egy kicsit gorcsolni de menzikor azt sem szokott...
2012. ápr. 19. 12:13
9/15 anonim válasza:
Nem akarok senkit elkeseríteni, de még az is lehet, hg nem vagy hozzászokva az ilyen gyakori szeretkezéshez és lehet hg a legutóbbi együttlétnél lett egy kisebb hámsérülésed és ezért vérezgetsz.
10/15 anonim válasza:
Drukkolok hogy baba legyen!!!!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!