Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mi volt a következő lépés, ha...

Mi volt a következő lépés, ha magas lett az AMHtok?

Figyelt kérdés
Sajnos nem jön össze a baba, az orvosom többek között az AMHt is kérte a vérvételen. Igazolt PCOSem van, néztem, hogy ebben az esetben valószínűleg magas lesz az értéke. Amikor ez a szám kiderült nálatok merre indítottak tovább?
tegnap 20:21
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem így magában a magas AMH a PCOS ismeretében már nem jelent semmi plusz infót, hisz a kettő együtt jár, inkább csak plusz egy dolog, ami alátámasztja a diagnózist.

Az alapproblémát (PCOS) kell csak szerintem kezelni, az AMH-val nincs külön teendő.

tegnap 20:25
 2/6 A kérdező kommentje:
És van bármi, amivel tudnak segíteni? Lefogytam, mozgok, odafigyelek az étkezésre és mégis semmi :(
tegnap 20:28
 3/6 anonim ***** válasza:
Esetleg merckforim.
tegnap 21:50
 4/6 anonim ***** válasza:
A pcost kell rendberakni. A diétával, mozgással, gyógyszerrel helyre áll az inzulinod és ezáltal a többi hormonod is.
tegnap 22:39
 5/6 anonim ***** válasza:

Endokrinológus tud segíteni.

Az az érzésem hogy nálad nincs kizárva, hogy a pajzsmirigy okozza a PCOSt. (Megjegyzendő hogy amíg ez nincs kizárva, nem is lehet PCOS diagnózist adni)

ma 06:19
 6/6 A kérdező kommentje:
Szerencsére a pajzsmirigyemmel eddig mindig rendben volt minden, T3,T4,TSH is. De most újra ránézünk ezekre is, mert augusztusi az utolsó vérvételem. Valamint az inzulinommal se volt soha probléma pedig azt is nézték többször is, sőt előző terhességem alatt se lett rossz a terhelésem, pedig kétszer voltam a pcos miatt akkor is.
ma 08:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!