30hetes kismama vagyok pénteken lesz a következő vizsgálat. Nagyon magas a pulzusom 120nál nagyon ritkán alacsonyabb legtöbbször 125-135 között van És az orvosom szerint nagyon sovány vagyok + vérszegény is Baj lehet miatta?
Két féle vas tablettát is szednem kell.
De nagyon félek mert egyik ismerősöm is vérszegény + magas pulzus és neki is 30. heti ultrahang után bekelett feküdnie.
Valaki volt így? Vagy nem kell nagyon aggódnom hogy ezért talán befektetnek vagy lehet valami baja a babámnak?
És még egy kérdés nagyon sokszor keményedik a hasam és olyankor szörnyen fáj
Ez mitől lehet? Vagy ez megszokott?
Első baba❤
Bocsi hogy hosszú de remélem tud valaki segíteni
Pocakkeményedésre a magnézium a jó.
A pulzusszámra én a helyedbe nem legyintenék hanem holnap felhívnám a védőnőt és rákérdeznék ,hogy szerinte ez így oké, ha nem akkor meg merre menjél.Nekem terhesen is max 90 volt a pulzusszámom.
A vashiány kismamasajátossága.Legalábbis elég gyakori.Én is kb a második trimesztertől szedtem és még ma is szedem pedig már fél éve szültem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!