Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Pozitiv teszt es veteles...

Lizi6 kérdése:

Pozitiv teszt es veteles tobbi lent?

Figyelt kérdés

Sziasztok 1hete pozitivat teszteltem, de rá nem soká barnás és rózsaszin folyásom volt.Most meg 3 napja erősebb piros vérzesem van néha kisebb szövetdarabokkal.Voltam dokinál tegnap, és a papíron az állt hpgy béta-HCG vérvételre kell menni, el is mentem a mai nap folyamán , eredmény delután lesz. Adott még egy papirt a Doktor úr azon pedig ez áll: rendes nagy uterus afv-ben,zárt nyakcsatorna,grav.?

Holnap kell mennem uhra.

Mit jelent a papirtartalma?

tegnap 11:49
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
A HCG vérszintje alapján valószínűsíthető, ha terhes vagy, vagy ha elvetéltél. Egyelőre a doktor ennek az eredményét várja.
tegnap 13:32
 2/9 A kérdező kommentje:
De miért nem tudta meg mondani mikor meg vizsgált huvelyen keresztül? Hogy az vagyok e vagy sem? Mikor a teszt is ki mutata?
tegnap 14:16
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Azért, mert az 5 hetes terhesség nem feltétlenül látszik még, főleg nem ha elvetéltél.
tegnap 15:26
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

Ezek szerint a nőgyógyásznál nem volt UH?

Ha csak manuális vizsgálat volt, akkor mitől várnád, hogy tudja, hogy terhes vagy-e? Kívülről nem tud kitapintani egy olyan kis embriót, ami még UH-n se látszik... Nem tud beléd dugni egy mikroszkópot...

Azért küldött hcg vérvételre mert annak az eredményéből lehet következtetni, hogy lehet-e még ebből egészséges terhesség vagy elvetéltél. De egy eredmény valószínűleg nem lesz elég, 2 nap múlva ismételni kell.

tegnap 16:59
 5/9 anonim ***** válasza:
A rendes nagy uterus azt jelenti, h nincs megnagyobbodva a méhed. Terhesen meg van.
tegnap 17:31
 6/9 A kérdező kommentje:
Holnap lesz uh, abbol fog valoszinu gondolom kiderulni ha netalan mehenkivuli lenne ?
tegnap 18:59
 7/9 A kérdező kommentje:
Csak nem értem hogy miért nem tudta, volt már egy terhességem korábban akkor meg tudta mondani és a papíron is rajta volt hogy kb hany hetes lehetek , ja es egyaltalan nem mentem koran hogy annyira kicsi lenne
tegnap 19:01
 8/9 anonim ***** válasza:
Ha látja UH-n, az egyértelmű. Ha nem látja, az viszont nem jelenti azt, hogy nincs is ott semmi. Ha méhen kívüli, akkor nagyon sok helyen lehet, ahol az aktuális vizsgálat során nem kereste. A vérzésen kívül van panaszod?
tegnap 19:23
 9/9 anonim ***** válasza:

Ezt nem vetélésnek hívják ilyen korai szakaszban, hanem kémiai terhességnek.

A piros vér pedig a menzeszed. Orvoshoz ezzel nem igazán muszáj fordulni, nagyon gyakori próbálkozóknál. Akik nem tesztelnek korán, észre sem szokták venni. Max annyi tünete van, hogy pár nappal később jön meg, és kicsit erősebben.

tegnap 19:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!