Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Volt egy missed ab.-om 1 éve...

Esztike1996 kérdése:

Volt egy missed ab.-om 1 éve és 4 hónapja egy spontán vetélés!most 2 hete késik a menstruációm csináltam Gabriel tesztet 4-et halvány pozitívak!valakinek van valami tapasztalata ilyen téren?? Okoskodók kíméljenek

Figyelt kérdés
tegnap csináltam egy digitális clear blue tesztet és azt jelezte hogy terhes vagyok de 1-2 és 2-3 hetet ír sose csináltam olyan tesztet nem értem hogy valóban terhes vagyok vagy a digitális szórakozik ! Orvoshoz 2 hét múlva kaptam időpontot valakinek van e ilyen tapasztala ? Bocsánat a hosszú írásért!

dec. 5. 05:05
1 2 3 4
 1/37 anonim ***** válasza:
100%

Jó lenne látni a tesztjeid. A digitális teszt 1-2hetet ír kb 1-3napos késésnél, utána 2-3hetet.

Ha van erősödés az első testtedhez képest, pl 3 nap után láványosan erősödött, akkor egyelőre jól alakul. De a bazierős 2csíkos teszt sem jelenti, hogy minden rendben lesz.

Bízz benne, 2 hét múlva meg kiderül. Ennél többet nem tehetsz. Vigyázz magatokra :) Drukkolok, hogy most jól alakuljon. Sajnos tudom, milyen a veszteség, 1 missed ab, 1 kémiai és egy spont vetélés van mögöttünk. De a második baba már úton van.

Ne add fel, és bízz benne, hogy most itt van veletek, és eljött végre a ti időtök.

🤞💕

dec. 5. 05:10
 2/37 A kérdező kommentje:
Szia anonim sajnos még nem erősödött a teszt ! Köszönöm hogy ilyen kedves vagy 🙏 próbáltam feltölteni képeket de nem tudom hogyan kell új vagyok itt tegnap regisztráltam a fiokom! Lehet kémiai terhesség vagy nem tudom félek őszintén meg valva és köszönöm a válaszod és boldog baba varast erőt egészséget kívánok mind kettőtöknek !
dec. 5. 05:23
 3/37 anonim ***** válasza:
84%
Van!Ha nem erősödik az nem jó.Nelem volt ilyen,kèmiai lett.
dec. 5. 06:34
 4/37 anonim ***** válasza:
100%

1-es vagyok.

Köszönöm a jókívánságot.

Képet ide tudsz feltölteni. [link]

Aztán bemásolod a linket.

Ha nem erősödik a teszt, az valóban nem jó. De az se mindegy mihez képest. Ha csak késés után késtült az első teszted, ahhoz már nem lesz látványos az erősödés. Talán még a mensi napja után 3 napig látványos, de ennyi.

Aki nem várt előtt tesztet csinál annál láványosan kell erősödést látni. Alapvetően a hcg teszt nem a szinjének mérésére való. Csak mutatja, hogy jelen van. Pl nekem nem volt egyforma soha a két csík.

Ha megtudod mutatni a tesztjeid, megírva melyik melyik napon készült, lehet bíztatóbbat tudunk írni, vagy legalább egyértelműbb lesz a dolog.

dec. 5. 06:56
 5/37 A kérdező kommentje:
dec. 6. 00:28
 6/37 A kérdező kommentje:
Sziasztok ma voltam magán dokinál és még nézték vérből a HVG szintem és még alacsony azért halvány és még vizsgált ptezsakot látott és kb 3 hetes vagyok és mondta hogy nyugodjak meg ne teszteljek mindennap majd csak 1 hét múlva ! 2 hét múlva kell mennem vissza és várom hogy még oszthassam veletek a jó híreket ! Két képet töltöttem fel ! Az első december 1 csináltam a másikat december 3 köszönöm hogy ilyen kedvesek vagytok! Jelentkezem mindenképp bármi legyen
dec. 6. 00:36
 7/37 anonim ***** válasza:

Hát ez jó hír!🤞

3 -as voltam!

dec. 6. 03:22
 8/37 A kérdező kommentje:
3-as igen eddig jó hír és remélem nem lesz semmi baj! Mert volt már 1 missed abortuszom és 2 spontán vetélésem ami ellegé meg viselt! Barnaztam akkor és rózsaszín pecsételes barnás folyás missed ab. Nem adtak akk semmien progihianyra gyógyszert nem foglalkoztak vele ! Ezért mentem tegnap magán dokihoz remélem nem fogok barnazni ha igen azonnal doki druukoljatok nekem 🍀🍀🍀🤰🙏 írok hogy mi a helyzet velem ! És veletek mi újság ki hogy van ?
dec. 6. 04:56
 9/37 anonim ***** válasza:

1, 4

Már a petezsák is jó hír, ilyen korán ritkán látnak. :)

A tesztjeid szépek, viszont akkor még tuti nem késett a mensid.

Minden rendben lesz, gondolj erre :)

Szorítok értetek!

dec. 6. 08:07
 10/37 A kérdező kommentje:
1,4 köszönöm szépen kedves vagy jó hogy vannak jó emberek itt ! Nem merem még bele élni magam ! Nem soká csinálok egy tesztet és feltöltöm azt is és babázást kívánok mindenkinek! 🤞🍀🍀😊
dec. 6. 17:57
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!