Volt egy missed ab.-om 1 éve és 4 hónapja egy spontán vetélés!most 2 hete késik a menstruációm csináltam Gabriel tesztet 4-et halvány pozitívak!valakinek van valami tapasztalata ilyen téren?? Okoskodók kíméljenek
Jó lenne látni a tesztjeid. A digitális teszt 1-2hetet ír kb 1-3napos késésnél, utána 2-3hetet.
Ha van erősödés az első testtedhez képest, pl 3 nap után láványosan erősödött, akkor egyelőre jól alakul. De a bazierős 2csíkos teszt sem jelenti, hogy minden rendben lesz.
Bízz benne, 2 hét múlva meg kiderül. Ennél többet nem tehetsz. Vigyázz magatokra :) Drukkolok, hogy most jól alakuljon. Sajnos tudom, milyen a veszteség, 1 missed ab, 1 kémiai és egy spont vetélés van mögöttünk. De a második baba már úton van.
Ne add fel, és bízz benne, hogy most itt van veletek, és eljött végre a ti időtök.
🤞💕
1-es vagyok.
Köszönöm a jókívánságot.
Képet ide tudsz feltölteni. [link]
Aztán bemásolod a linket.
Ha nem erősödik a teszt, az valóban nem jó. De az se mindegy mihez képest. Ha csak késés után késtült az első teszted, ahhoz már nem lesz látványos az erősödés. Talán még a mensi napja után 3 napig látványos, de ennyi.
Aki nem várt előtt tesztet csinál annál láványosan kell erősödést látni. Alapvetően a hcg teszt nem a szinjének mérésére való. Csak mutatja, hogy jelen van. Pl nekem nem volt egyforma soha a két csík.
Ha megtudod mutatni a tesztjeid, megírva melyik melyik napon készült, lehet bíztatóbbat tudunk írni, vagy legalább egyértelműbb lesz a dolog.
1, 4
Már a petezsák is jó hír, ilyen korán ritkán látnak. :)
A tesztjeid szépek, viszont akkor még tuti nem késett a mensid.
Minden rendben lesz, gondolj erre :)
Szorítok értetek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!