Esztike1996 kérdése:
Volt egy missed ab.-om 1 éve és 4 hónapja egy spontán vetélés!most 2 hete késik a menstruációm csináltam Gabriel tesztet 4-et halvány pozitívak!valakinek van valami tapasztalata ilyen téren?? Okoskodók kíméljenek
Figyelt kérdés
tegnap csináltam egy digitális clear blue tesztet és azt jelezte hogy terhes vagyok de 1-2 és 2-3 hetet ír sose csináltam olyan tesztet nem értem hogy valóban terhes vagyok vagy a digitális szórakozik ! Orvoshoz 2 hét múlva kaptam időpontot valakinek van e ilyen tapasztala ? Bocsánat a hosszú írásért!dec. 5. 05:05
11/37 anonim válasza:
3 as vagyok.
Nekem 4 vetèlèsem volt.Most van kèt kislányom.2 ès 5 èvesek.🙏Ne a vetèlèsekre gondolj!A jelen ès a jövő a lènyeg.
12/37 A kérdező kommentje:
3 -as! Nekem is 3 vetélés próbálok nem gondolni rosszra most ma kezdett szurkalni a bal oldalt a petefészkem remélem ez nem gond ! Alig várom hogy latjon majd az orvos ! Mostanában éjszaka nem tudok aludni álmatlanság és sokat pisikek inkább ejeszaka remélem minden rendben van és lesz ! Boldog babavárás mindenkinek ! 🤞🍀🍀🍀😊😊
dec. 7. 15:55
13/37 anonim válasza:
Nekem vègig fájt a hasam.🥺Viszont minden rendben volt. 😊Ha mèsz dokihoz ès nem felejted el,írd meg mi volt lègyszi.
14/37 A kérdező kommentje:
Sziasztok minden féle kép meg írom hogy mit mondott a doki nem felejtették el bennetek ! Nekem a derekam meg a mellem fáj és bal oldalon szurkál teszek fel egy tesztet tegnap csináltam ! Boldog baba várást mindenkinek 💙🙏🤞🍀🤗
dec. 9. 05:23
17/37 anonim válasza:
Bocsi de ez nem tűnik túl jónak. Petezsakkal már rég erősnek kéne lenni. Sajnos szetintem nem fejlődik jól.
18/37 A kérdező kommentje:
17-es én nem vonzom ne a rosszat mert tudom hogy az csak ártana ! Én jól érzem magam szedem a vitaminokat és nem soká doki is lát és nem izgulok mert tudom hogy ez a baba meg marad! Jók a megerzeseim szép napot 😊🤰🍀🙏🤞
dec. 9. 06:19
19/37 A kérdező kommentje:
De ha bármi baj történne írok ! De remélem nem fog 🤞🍀🙏 szép napot
dec. 9. 06:37
20/37 anonim válasza:
Ó kedvesem. Ne legyen igazunk, de ez a teszt még halványabb is. Ha jól látom még gyengébb is mint a gabriel. Nagyon ne legyen igazunk, de azért úgy menj a dokihoz, erre is fel legyél készülve. A bevonzás és a tények egész mások. Ez a teszt annyira halványka lett, hogy egyből letennék a sikerről akármilyen szomorú is. Az én esetemben le is tettem...
Ennyi hét késésnél már majdnem egyforma csíknak kellene lennie.
Dúghatjuk a fejünket a homokba, de ez így akkor sem jó :(
Kitartás!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!