Esztike1996 kérdése:
Volt egy missed ab.-om 1 éve és 4 hónapja egy spontán vetélés!most 2 hete késik a menstruációm csináltam Gabriel tesztet 4-et halvány pozitívak!valakinek van valami tapasztalata ilyen téren?? Okoskodók kíméljenek
Figyelt kérdés
tegnap csináltam egy digitális clear blue tesztet és azt jelezte hogy terhes vagyok de 1-2 és 2-3 hetet ír sose csináltam olyan tesztet nem értem hogy valóban terhes vagyok vagy a digitális szórakozik ! Orvoshoz 2 hét múlva kaptam időpontot valakinek van e ilyen tapasztala ? Bocsánat a hosszú írásért!dec. 5. 05:05
21/37 A kérdező kommentje:
Szia 20-as el néztem azt a tesztet amit először tettem fel az a tavalyi kép amikor 4 hetes terhes voltam ! Mindjárt fel töltöm december 6-an csináltam tesztet és tegnap nézd meg hogy erősödik e én úgy látom igen ! Nem élem bele magam én már semmibe csak most nem érzek semmi bajt de a baj bármikor bekövetkezhet sajnos ! De remélem nem fog 🤞🍀
dec. 9. 07:18
24/37 anonim válasza:
Nagyon kétesélyes, bocsi az első teszteket így benéztem mikoriak. Ezek mensi elötti teszteknek felelnek meg. Drukkolok.
25/37 A kérdező kommentje:
24-es köszönöm szépen kedves vagy ! Igen ez mensi előtt is van 5 nappal és feszül a mellem a fejem fáj hányinger nem nagyon inkább. Meg szoktam szedulni néha majd még tesztelni fogok 6 nap múlva remélem nem jön meg 🤞🍀 és fel töltöm a képet de érzem hogy ez terhesség ! Voltam már terhes és megéreztem akkor is legyen szép napod kedves kommentelő 🍀🍀😊😊
dec. 9. 08:24
26/37 anonim válasza:
Amúgy csak azért fura, mert a kérdésben azt írod, két hete késik. Akkor amit feltöltöttél tesztet az két héttel ezelőtti és zóta nem is csináltál? Már szép wrősnek kellene lennie. Bocsi, de az időrend zavaros :)
27/37 A kérdező kommentje:
26-os bocsi hogy így össze szavaztam mindenkit csak csináltam tesztet ami halvány lét nagyon amit ffel is töltöttem most utolsó előtti. A másik két teszt az nem mostani tavalyi és véletlen azt tettem fel de le tudom kamerazni hogy mikor csinltam nem hazudok nem is szokásom meg nincs is okom rá ! Kicsit enis össze zavarodtam a digitális tesztől azért mentén magán dokihoz hogy most van e valami és le írtam és eddig jól alakul minden ! Drukkolj nekem és úgyis mindig fent szoktam lenni látom ha írtok ! 1. Ső babóca lesz sajnos 3 elveszítettem 🤞🍀🙏😊💔
dec. 9. 08:47
28/37 A kérdező kommentje:
Sziasztok ma 3 nappal a messzi előtt rózsaszín pecsételes halvány megijedtem és félek is! Tegnap csináltam tesztet pozitív azelőtt is csináltam az is az valaki volt így?
tegnap 20:33
30/37 anonim válasza:
Hát, itt nem sok minden történt az előző tesztekhez képest, már ami az erősödést illeti.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!