Esztike1996 kérdése:
Volt egy missed ab.-om 1 éve és 4 hónapja egy spontán vetélés!most 2 hete késik a menstruációm csináltam Gabriel tesztet 4-et halvány pozitívak!valakinek van valami tapasztalata ilyen téren?? Okoskodók kíméljenek
Figyelt kérdés
tegnap csináltam egy digitális clear blue tesztet és azt jelezte hogy terhes vagyok de 1-2 és 2-3 hetet ír sose csináltam olyan tesztet nem értem hogy valóban terhes vagyok vagy a digitális szórakozik ! Orvoshoz 2 hét múlva kaptam időpontot valakinek van e ilyen tapasztala ? Bocsánat a hosszú írásért!dec. 5. 05:05
31/37 A kérdező kommentje:
Hát sajnos nem holnap hívom a dokit és majd lássuk mi lesz az élet ilyen sajnos !
tegnap 23:40
32/37 A kérdező kommentje:
Meg fogom írni hogy mit mondott a doki és mi lesz a vége !
tegnap 23:43
33/37 A kérdező kommentje:
Sziasztok ma 11:45-re megyek a nőgyógyászhoz vizsgálatra nem tudom mit fog mondani nagyon félek ha végeztem írni fogok most is van rózsaszín barna pecsételes sajnos remélem valamit ír vagy nem tudom !
ma 09:50
34/37 anonim válasza:
Sajnos nekem is volt így,nagyon halványak a teszt csíkok szerintem sajnos nem sikerült a terhesség. Kémiai volt
35/37 anonim válasza:
Sziasztok csak nekem fura hogy bőven mensi elött van már petezsak de kevés hcg????
Valami itt baromira nem jó.
36/37 A kérdező kommentje:
Sziasztok sajnos kémia terhesség volt elvetéltem! De kaptam gyógyszert progeszteron pótlót ha legközelebb terhes leszek ne menjen el a baba progeszteron hiányom volt így elment ! Nem baj majd máskor attól még itt leszek és írok hogy mi hogy alakul velem veletek mi újság?
ma 14:20
37/37 A kérdező kommentje:
Szia 35- ös nekem is így volt petezsak volt előtte és kémia terhesség és vetélés lett ! De remélem a tiéd jól alakul
ma 14:22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!