Okt.27-én nem jött meg a vérzésem,csináltam tesztet pozitív lett.egy hét múlva reggel folyás jelenkezett,görcsöltem egész nap.estére már elkezdtem vérezni,ekkor csináltam tesztet már csak enyhe pozitív lett.5 nap múlva erős +teszt.vetélés lehetett?
Figyelt kérdés
2021. dec. 10. 23:07
2/4 A kérdező kommentje:
még nem, csak jövő héten tudok menni,de már vérzés nincs.csak azért kérdeztem,hogy járt-e már valaki így?
2021. dec. 11. 09:10
3/4 anonim válasza:
Nekem mikor kémiai volt, először halvány pozitív lett, utána napról napra halványabb, végül negatív, egy hét késéssel megjött... 😐
Neked lehet azért volt halvány, mert este csináltad sokadik vizeletből. Doki tudja megmondani csak, drukkolok!
4/4 A kérdező kommentje:
két naponta tesztelek és mindíg mintha erősödne a 2.vonal,nem halványul.
2021. dec. 11. 10:48
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!