Miért pontoznak állandóan le?
Akik nem értenek veled eggyet, majd a 0% után autómatikusan szoktak rámenni a piros jelre...
Ugye: „Legjobb öröm a káröröm!”...:-\
Miért vergődsz vele?
Az a baj, hogy abnormis kérdésre normális választ adsz, pedig olyan szintűt várnak, mint a kérdés.
Lepontoz, mert nem érti a választ, ezért nem is lehet hasznos neki.
Ha nem a véleményed írod válaszodban, hanem megmaradsz a kérdés nívóján, meglátod, felpontozni fognak.
A százalék valójában nem mutatja pont ezért biztosan a válasz hasznosságát, vagy helyességét.
Volt anno egy válaszom ami kapott szép kerek nulla pontot :) bár az is igaz, hogy meglepő dologról volt szó, hogy mi Svájc fővárosa. Mert nincs fővárosa. :) Nem is értékelték sokra a választ. :) Ez ilyen, és mások válaszainál is láttam már ezt.
Mert a Facebookon, az Instán és egyéb ilyen portálokon szocializálódott egyének összekeverik az itt használatos "Hasznos" választ a "tetszik"-kel.
Ugyanis, ahhoz, hogy hasznosnak ítéljen valaki egy választ, gondolkodni kell, a 'tetszik/nem tetszik' pedig jöhet 'izomból'.
.
Lehet hasznos az a válasz, amivel nem értek egyet, mert cáfolatával megerősíti elgondolásom helyességét.
Igen dubitus, ez is nagyon benne lehet. Tényleg. Itt elvileg a hasznos az helyes választ jelent, legalábbis kellene jelentsen.
Szerintem az lenne egy jó és talán erre is megoldás, ha, mint más oldalakon, facebook regisztrációval kellene bejelentkezni.
Válaszolj Számítástechnika kategórián belül. Ott nincs egyéni nézőpont, mivel a számítógép/telefon/akármi nem hazudik és az arcodba tolja, ha a rossz módszerrel próbálsz rajta egy problémát megoldani. Pl. ha nem akarnak a játékok elindulni és nincs fent az illesztőprogram, akkor tutira annak hiánya miatt nem indulnak a játékok. Vethet a kérdező cigánykereket, lehet végül bármilyen értetlen és toxic, végül úgyis az lesz a megoldás, amit írtam, hogy kikeresi a hardver típusát, ellátogat a gyártó honlapjára, kikeresi a megfelelő videókártya illesztőprogramot és letölti, felrakja azt :D Leértékelni nem fog, mert ezzel igazából mindenki tisztában van, hogy nincs más út, ha kipróbálja a leírt módszeredet és beválik neki, fog tudni játszani. Akkor vagy értékel, vagy elfelejt értékelni. Leértékelni a válaszodat úgy sem fogja :D
Nekem 81% arányom van, de én sokszor írok hasznos választ és szinte csak az említett kategóriában. Nem mintha nehéz dolgom lenne, az említett témában kiírt kérdések nagy része totál egyszerű, legrosszabb esetben is megoldja a rendszer tiszta újratelepítése, vagy egy meghibásodott hardver kicserélése, vagy esetleg a szükséges kiegészítő programok letöltése (pl. Dx9 a LoL-hoz, amit mondjuk fel is rak a LoL telepítő magától).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!