Ebbe a kategóriában miért pontoznak le minden értelmes, és hasznos, (olykor jó tanácsokkal) teli válaszokat? Akik állandóan lepontozgatnak értelmes válaszokat, azok mit éreznek közbe? : ) Jól érzik magukat? Vagy fáj valami?
Csak azért kérdem, mert általában így vettem észre.
Volt egy kérdés, amire írtam választ. Együttérző voltam, és tanácsokat is írtam, amik elfogadhatóak voltak...Erre lelettem pontozva, még hozzá nem is akárhogy :) Kb 36%-om volt. De nemcsak annál a kérdésnél volt így...
(Ja, és még mielőtt valaki írná...NEM! Nem ez a legnagyobb problémám;)! )
igen, tudom, hogy igazatok van, hogy ne érdekeljen.
nem is érdekel annyira az egész, csak egyszerűen szemet szúrt már.
azt a másik kettő kategóriát nem szoktam olvasgatni. :) de majd megnézem.
utolsó előtti 17.39-es Igen szerintem is így van. Szívemből szóltál.
Utolsó: Én is elég hülyeségnek találom ezt a pontozást is.:S Nem sok értelme van.
Nem jól tudod kérdező.Mikor megjelenik a százalék a neved mellett,az nem azt jelenti hogy lepontoztak.3 zöld kéz a 100% hasznos válasz,de a rendszer a kevesebb %-ot is kimutatja,és ott van még a kék kéz is,ami félig meddig hasznos választ jelöl.
Akkor pontoznak le,ha 0%-on van,mert ez 3 piros kezet jelent.
Tehát a normális válaszok mellett a % valójában pozitív,csak még nem 100%,de ez változhat.Az én válaszom mellett volt olyan,hogy 25%-kal indult,aztán 75% lett,és másnap mikor beléptem,már 100% hasznos volt.
Bármilyen % többet ér,mintha semmi nem lenne a válaszod mellett,kivéve a 0%.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!