Észrevettétek hogy több a kérdés a Válás kategóriában mint az Esküvőnél? Tényleg több a válás mint az esküvő? Miért van ez?
elég fura feltevés....mert talán az esküvőnél minden tiszta hogy mit hogyan kell csinálni,egy válás pedig mindig nagyon egyedi.Valaki azt sem tudja hova kell elsőre menni.
NEm tudom több e a válás mint az esküvő,de az tuti hogy az eljegyzésnek sincs már akkora értéke mint rég.
Az internetnek hála az ország egész területéről olvashatod vadidegenek válási szándékait. Nem hiszem, hogy hozzád 15-20 éve is befutott a hír, hogy egy számodra ismeretlen ember egy számodra ismeretlen városban válni akar.
Akkor is valószínűleg több válás volt, mint amennyiről értesültél.
A házasságok kb. 50 %-a válással végződik. Egy csomót meg sem kötnek (élettársi kapcsolatokra gondolok.) A maradék házasságok 50%-a nem jó. Ez kb. a statisztika.
Emiatt mi annak idején a házassági szakirodalom tanulmányozásával kezdtük, nehogy mi is így járjunk. Nagyon hasznos volt! Don Meredith, Pálhegyi Ferenc könyveit olvastuk. Mindenkinek szívből ajánlom.
Egy esküvőből mindenki győztesen kerül ki (legalább is erre számít, amíg készül rá), mindenki a maga módján szeretné megtartani, egyedivé, emlékezetessé tenni, s ehhez vannak elképzelései is.
A válásból meg mindenki győztesen akar kikerülni - csak a módját nem tudja, hogyan. Ehhez kér ötleteket, tanácsot.
Így szerintem érthető, hogy nem a válás több (vagy ha igen, akkor sem az itt feltett kérdések mennyiségével mérhető), hanem a válással együtt járó bizonytalanság.
Jellemzően mindenki csak inkább a problémáival ír ide, így ezt látod.
Nem szokás azt leírni, hogy "jaj, de happy vagyok".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!