Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ebbe a kategóriában miért...

Ebbe a kategóriában miért pontoznak le minden értelmes, és hasznos, (olykor jó tanácsokkal) teli válaszokat? Akik állandóan lepontozgatnak értelmes válaszokat, azok mit éreznek közbe? : ) Jól érzik magukat? Vagy fáj valami?

Figyelt kérdés

Csak azért kérdem, mert általában így vettem észre.

Volt egy kérdés, amire írtam választ. Együttérző voltam, és tanácsokat is írtam, amik elfogadhatóak voltak...Erre lelettem pontozva, még hozzá nem is akárhogy :) Kb 36%-om volt. De nemcsak annál a kérdésnél volt így...

(Ja, és még mielőtt valaki írná...NEM! Nem ez a legnagyobb problémám;)! )

2010. okt. 20. 17:27
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Engem is pontozgatnak fel és le. Főleg ha megmondom az igazat, kényes kérdésekben és pl. sok pasi van ott.

Nem szabad itt túl őszintének lenni, mert az általában szíven üt valakiket, akiknek éppen nem tetszik.

De olyat is sokat látok, hogy x válaszra utána írják többen is hogy ott a pont, aztán a válasz %-a kb. 15-45% körül volt.

2010. okt. 20. 18:26
 12/14 anonim ***** válasza:

Mert alapvetöen a legtöbb ember (nem tudom, miert) nem a valasz hasznossagat nezi, hanem azt, hogy az ö elmeletevel, velemenyevel egyetert-e a valaszolo. Pl. Hogy lehet az, hogy egy neves kerdesben, vagy mi a kedvenc kajad, csokid, mindegy milyen kerdesben lepontoznak??? Nem hasznos az,

hogy a boci csokit szereted, csak, ha a milkat??

Amugy engem is zavar neha, ha lepontoznak, föleg, ha szakmaba vago dolgokban, vagy olyanban, amit en mar megtapasztaltam/ateltem, ilyesmik...

2010. okt. 20. 19:03
 13/14 anonim ***** válasza:

Figyelj én feltettem a múltkor itt egy kérdést,miszerint van e olyan ismerősöd az iwiwen,aki már meghalt,keress rá,megtalálod.Erre a kérdésre egy módon lehet válaszolni:igen v nem,nincs jó vagy rossz válasz,hasznos v nem hasznos..Aki meghalt,meghalt,sajnálnivaló,akár a barátnőm az,akár egy távoli ismerős,akivel csak beixeltük egymást.Nem fogod kitalálni,mit csináltak a válaszadók:pontoztak..!Gőzöm nincs h mi alapján,és igen,volt aki 100 %-on állsz,volt aki nem..senki nem válaszolt arrogáns hangnemben.Ne ezt add össze.Szerintem egyszerűen passzióból csinálja,semmiféle logikával v tudással össze nem köthető módon.

A másik,amit megfigyeltem,hogy teszem azt,adsz egy választ,és vki 100 % hasznosnak ítél meg.Majd jön a következő,ő meg 0% ra ítél..Ebben az esetben max 70 % -ra ugrik le a százalékarányod az adott válasznál.Ugyanez fordítva,vagyis előbb vki 0 -nak ítél,utána vki 100 nak,és hogyan állsz?-25 % on...!Szóval én sem értem ezt az egészet,az észrevételeimet megírtam itt most,de mivel teljes anarchia ez a pontozás(egyrészt a pontozók kétes személye és hozzállása miatt,másrészt meg sztem vmit nagyon elrontottak a lap szerkesztői),nem igen foglalkozok az egésszel..

Amúgy pedig minél több dologhoz szólsz hozzá,minél inkább részt veszel a vitákban,minél többet vagy itt,annál alacsonyabb a "hasznosságod"..akár jót mondasz,akár nem.

2010. okt. 20. 21:04
 14/14 anonim ***** válasza:

Szerintem vannak emberek, akik csak random nyomkodnak pár kezet, "nesztek lelkizős banda".

És sokan írták, hogy vannak, akik az alapján pontoznak, hogy mennyire értenek egyet, akkor is, ha a kérdés szubjektív véleményre kérdezett rá.

Egyébként még szerintem az ezós témák ilyenek, egyszer véletlenül belebotlottam egybe, valami olyasmi volt hogy ki hisz a homeopátiában és miért hisz vagy nem hisz benne.

Én leírtam, hogy miért nem, és hogy mért tartom mégis jó dolognak, teljesen normális, értelmes, barátságos, beszólás- és provokációmentes hangnemben, erre következőleg mikor feltévedtem, csak kerekedett a szemem, hogy mi ez a százalék a válaaszaim alatt, és akkor láttam, hogy ezen az egy kérdésen a sárga földig lepontoztak, és akkor néztem meg a többi válasz értékelését, meg belenéztem minden más kérdésbe is. És ahogy elnéztem, ha valaki kicsit is racionálisba vagy szkeptikusba hajló, vagy "árnyaltabb" megközelítést tükröző választ ad, már röpülnek is a lefelé hüvelykujjak csapatostól, akkor is, ha a kérdés pont ilyen típusú válaszokat (is) kért.

Vicces ;)

Nem arról van szó hogy nagyon hiú lennék rá, nem azért nézegettem, csak azért ha hirtelen egyik alkalomról a másikra mondjuk az "összesítés" kétjegyűt esik, akkor csak kíváncsi leszek már, hogy mivel válthattam ezt ki...

2010. okt. 20. 21:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!