Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Nem tudom, mi lehet ez?

Nem tudom, mi lehet ez?

Figyelt kérdés

Probalkozunk a prommal, babat szeretnenk. marc. 20.-an jott meg a menzim utoljara. Egyutt voltunk ezutan egesz honapban szinte minden nap vedekezes nelkul. Tegnap is igy volt ez. Es az egyuttlet utan kimentem a mosdoba, nagyonhalvany rozsaszines folt volt a papiron. Aztan az este folyaman semmi nyomot nem lattam, majd a reggeli mosdo utan megint csak foltot hagyott a papiron eleg eros nagyon elenk piros foltot. Soha nem lattam ilyet elotte. Volt egy abortuszom 7 honappal ezelott.

Azt mondjak, hogy van aki 2-3honapig is menstrual a babaval. Ez lehetseges? Vagy lehet nem is vagyok terhes? Ha nem akkor meg lehet az abortusznak van koze hozza? Vagy elment a baba? A valaszokat koszonom!!

2012. ápr. 19. 10:12
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Na?
2012. ápr. 19. 14:32
 12/15 A kérdező kommentje:
a du.i teszt negativ lett. reggel csinalok meg egyet. Remelek addig is a parommal
2012. ápr. 19. 22:43
 13/15 A kérdező kommentje:
reggeli teszt negativ:(
2012. ápr. 20. 10:20
 14/15 anonim ***** válasza:

Ne csüggedj! Össze fog jönni, csak ne görcsölj annyira rá. Ajánlom a ciklus.hu oldalt, ott kb ki tudja számítani mikor próbálkozzatok.Nekünk a második, illetve a mostani babánknál bejött, az elsőnél csak úgy összejött. Az is tervezett volt, csak ott rábíztuk a természetre, hogy akkor jöjjön össze mikor ugy gondolja. Sajnos az előző 22 hetesen halva született (április elsején volt egy éve).

Mondom ne aggódj össze fog jönni!!! Nagyon drukkolok nektek. Ja igen nekem is megvolt egy kicsit mikor már terhes voltam, de látom írtad neked negatív lett a teszt. Nekm mindegyik tesztem pozítív volt. Próbálj kicsit ellezulni, tudom nehéz, de össze fog jönni.

(29hetes kismama)

2012. ápr. 20. 10:50
 15/15 A kérdező kommentje:
Koszonom a biztato szavakat. Arra is gondoltam, hogy talan felfaztam....es ha terhes is voltam elment a baba. NEm tudom mit gondoljak. De az biztos, hogy mostanaban nem probalkozunk ujra. Szerintem majd csak jovore. Koszonok minden valaszt! :(
2012. ápr. 20. 11:08
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!