Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Menstruáció alatt lehet ovuláció?

Menstruáció alatt lehet ovuláció?

Figyelt kérdés
Tudom ovu középidőben van, és fel is vagyok világosítva, van már egy gyerkőc is. Múlt havi ciklusban nem volt ovum, nem éreztem semmi fájdalmat jelet erre, majd megjött a vérzés és kb a 3-4. napon alhasi petefészek szúrást érzek, hol jobb hol a bal részen. A menzesz görcsös mindig hátul a derekamban éreztem, közép időben volt petefészek környéki szűrő érzés, ez most menzesz alatt lehet ovu?

tegnap 22:25
 1/5 anonim ***** válasza:
44%
Allitolag lehet!
tegnap 22:38
 2/5 A kérdező kommentje:
Köszi. Az a mondat lehet félreérthető hogy középidőben volt petefészek szűrő érzés, ez korábbi ciklusokra igaz, ovu teszttel is figyeltem. Mostani vérzésem előtti cikulsban ez nem volt meg, arra gondolok kitolódott esetleg az ovu, nagyon fura így menzesz alatt sosem éreztem még. Tudom változik a test, és butaság kombinálni.
tegnap 22:43
 3/5 anonim ***** válasza:
34%

Egyszeru veszel egy ovutesztet.. :). Szerintem annal mervadobb nincs.

Egyebkent inkabb azt tudom elkepzelni hogy menstruacios fajdalmas sugarzik ki oda.

De lehet spontan peteeres is

tegnap 22:46
 4/5 anonim ***** válasza:
85%

A tüszőéréshez idő kell, 3-4 nap alatt nem lesz csettintésre 20-22mm-es.

Álatalában a kérdés úgy szokott szólni, hogy teherbe lehet-e esni menstruáció alatt. Erre a válasz igen, de a matek úgy jön ki, hogy valakinek tényleg gyorsan érik az a tüsző, akkor a 12. ciklus napon lehet ovulációja, a spermiumok max 5 napig életképesek, azaz 8. napi szexből még ott lehetnek megfelelő időben a spermiumok. Ha valakinek hosszú a menstruációja, akkor a 8. napon még menstruálhat és lám teherbe lehet esni menstruáció alatti szexből.

Hasonlóan előfordulhat olyan, hogy valaki valamilyen okból extrém hosszan/össze-vissze vérzik és a ciklusa 12. napján, amikor ovulál azzal egyidőben vérzik is... De ilyen esetben nem valószínű, hogy terhesség lesz belőle, mert ha ovukor még mindig vérzik a méhnyálkahártya nem lesz elég vastag a beágyazódáshoz.

De olyan, hogy valaki a ciklusa 4. napján van és ovulál, az hormonálisan lehetetlen.

Más okozza a szúró érzést.

ma 01:15
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm
ma 07:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!