Terhes lehetek? Ha igen, lehet valami gond? (lent)
Figyelt kérdés
Missed ab-m volt, és a párommal nagyon kívántuk egymást, ezért miután lejárt a hat hét azonnal egymásnak estünk. Az első menstruáción azóta sem vagyok túl, pedig a műtét óta 9 hét telt el. Teherbe eshettem? Lehetséges ez ilyenkor? Ha igen meddig várjak a teszttel? Ha babát várok, lehet ebből valami baj?2012. máj. 3. 14:54
1/5 anonim válasza:
Szia! Először is mikor kéne megjönnie? Másodszor nekem is volt Missed ab.-om egészségügyi okok miatt és utána 1 vérzésem kimaradt úgyhogy ez szerintem normális! Ám de nem biztos,hogy ez mindenkinél így megy! Csinálj egy 10 es érzékenységű tesztet és kifog derülni van e baba! Ha igen és esetleg megtartanátok akkor nem kell aggódni nem lesz a babának semmi baja! A Missed ab.után azért nem ajánlják a teherbe esést mert a méhedet egy stressznek tették ki és kell neki idő,hogy úgymond regenerálódjon!
2/5 anonim válasza:
hát hogy baj lehet e azt nemtudom de sikerulhetett:)
3/5 A kérdező kommentje:
Hát én úgy voltam vele, hogy az még nem gond, ha nem egy hónapra, hanem kettőre jön meg, de már azóta is eltelt egy hét. Nem stresszelem magam miatta, vagy ilyesmi, szóval biztosan nem amiatt késik. A másik babát is szerettük volna, úgyhogy felőlünk jöhetne... csak nem tudom ilyen hamar lehetséges-e, és hogy nem lesz-e baj belőle... csak mert ahol sérült a méhfal, még mindig érzékeny, és ha egy újabb baba miatt elkezdene megint kitágulni, nehogy valami gond legyen.
2012. máj. 3. 15:24
4/5 anonim válasza:
Igen ezt írtam én is csak más szavakkal :) ! Első voltam!
5/5 anonim válasza:
Szia, én hasonló helyzetben voltam. Nyilván nem véletlenül mondják a három hónapot, de egyáltalán nem törvényszerű, hogy baj legyen, itt nemrég írt egy anyuka, akik a hat hetet sem várták ki, két hét után babás maradt és egészséges kislányt szült. kívánom, hogy minden rendben legyen, vigyázz magadra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!