Mi lehet a gond? Túl vagyok egy clostis "kúrán", minden rendben volt az ultrahang szerint, volt peteérésem is! Múlt hét hétfőn kellett volna megjönnie, de még eddig semmi! Terhes nem lehetek tuti, mert még nem próbálkoztunk élesbe!
Figyelt kérdés
2009. máj. 25. 14:01
1/3 anonim válasza:
ha beavatkoznak a szervezet működésébe, megváltozhat a sziklus hossza. azt viszont nem értem miért csináltál végig egy clost kúrát, ha nem próbáélkoztok élesbe????
2/3 anonim válasza:
Nekem is az első clostis hónapba 11 nap késéssel jött meg, a második hónapba már csak 4napot késett.
3/3 A kérdező kommentje:
Akkor egy picit megnyugodtam,még türelmesen várok...!
Azért nem próbálkoztunk még élesbe,mert arra volt kiváncsi a doki,hogy van e peteérésem,mert a fog.gátló abbahagyása után hónapokig kimaradt a havi...!
2009. máj. 25. 15:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!