Lehetek terhes, vagy valami nőgyógyászati gond? Kérlek írjatok!
Sziasztok!
Szombaton kellett volna megjönnie, a ciklus.hu számolta ki és ált +/- 1 napra meg is szokott mindig jönni. De most nem. Tegnap vettem terhességi tesztet, negatív lett. Amiket a többi topicban írtatok, hogy a terhesség jelei, nem érzem (nincs mellfeszülés, kávéundor,szédülés sincs).Három dolgot érzek: hányingerem van néha, hasmenésem van és görcsöl a hasam. Minden mestruáció előtt szoktam ezeket érezni, de most nem jön meg. Lehetek Terhes??? nagyon félek tőle... Szerintetek mikor vegyek megint terhességi tesztet? 1jén voltunk utoljára együtt a barátommal és ugye 2án kelet volna megjönnie.
És mennyire megbízható a teszt? Discolort vettem.
A párommal gumival védekezünk, nem vettük észre hogy kiszakadt volna.Persze az elején óvszer nélkül szokott bennem lenni, de 8 hónapig semmi baj nem volt evvel. Tudom, hogy felelőtlenség volt, belátom, ne ezt vágjátok a fejemhez, mert evvel már nem megyek sokra.
Köszönöm a véleményeket!!
szia mensi elött nem egyszerü teherbe esni, ez ritka sztem tesztelj hétfön ha addig nem jön meg. velem is van ugy hogy az álltalában 28 napos cikluom kitolodik néha 34-re.. ez stressz vagy kevés folyadékbevitel, gyulladás stb is okozhatja. majd ird meg mit teszteltél.
32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!