AGGÓDOM! Vajon mi lehet a probléma? Nőgyógyászati gond, de mielőtt kivizsgáltatom magam, érdekelne pár vélemény is, hogy mit gondoltok erről.
Körülbelül 3 hete nincs szexuális kapcsolatom, mert bármikor megtörténne a behatolás, égő-szúró fájdalmat érzek a hüvelyemben. Érdekes módon petting során ez az érzés nem jelentkezik, nem az izgalmi állapotom a gond, kívánom a páromat és kellően nedves is vagyok. Az elmúlt héten menstruáltam, még a tampon felhelyezése is eltávolítása is kellemetlen érzés volt számomra.
Nem vagyok kidörzsölve sem, mitől lennék (?) hiszen egy ideje - mint mondtam - nem élek szexuális életet.
Esetleg valakinek van valami tippje, hogy mitől lehet ez és hogyan lehetne csökkenteni az irritációt? Attól tartok, hogy az orvos sem tudna mit tanácsolni, hiszen ez nem lehet gombás fertőzés, mert nincs folyásom, nem viszketek egyáltalán, csak ha szexuális behatolásra kerülne a sor.
Ötletek? KÖSZÖNÖM!
akár hormonális probléma is lehet
de az orvos fog segíteni, de agódj
Hát, köszönöm a válaszokat, bár kicsit rám ijesztettetek :S
A másik probléma, hogy nagyon félek elmenni nőgyógyászhoz :( soha nem vizsgált még meg, maximum ultrahanggal és félek tőle :S Mindenki mondja, hogy nem kell félni, nem fáj, csak kellemetlen, de hiába, nem tudom rászánni magam...pedig muszáj lesz, nem akarom, hogy valami nagyobb kaliberű probléma legyen ebből az egyenlőre "kis gondból".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!