Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire probléma egy kapcsolatban az eltérő politikai vélemény?
Ha téged ez ennyire izgat, akkor nem sok az esélye. Általában ha nem erről folyik a vita, akkor nem okozhat gondot.
Én egyáltalán nem politizálok. De a barátnőm ateista, én meg vallásos vagyok, nekem ez fontos is, de sosem vitatkozunk. Mindketten elfogadjuk a másik álláspontját és nem akarjuk befolyásolni egymást. A végén minden alakul majd úgy ahogy, egymáshoz csiszolódik a két ember.
Az ember életében amúgy is három szakasz van:
Először minden ember kommunista - gyerekkorában mindenkivel szívesen megosztja érzéseit és játékait.
Kamaszkorban mindenki liberális - ki akar tűnni a tömegből, minden ellen lázad, mindent megenged.
Öregebb korára mindenki konzervatív lesz, már nem jár el mulatni, megnyugszik.
Ez csak idő kérdése, de ez így normális.
Szóval a válaszom: nem szabad hogy befolyásoljon semmit a politika.
Attól függ, a politikai vélemény sokszor fakad életszemléletből, és ugye ha az eltérő, az baj. Azért énszerintem a politikát ha nem tárgyaljátok ki nap mint nap, figyeltek az olyan helyzetekre, mikor a másik megsértődhet, akkor nem lesz gond...
A liberálisok tényleg elég jól megvannak manapság a baloldaliakkal, úgyhogy ez se egy nagy probléma.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!