Lehetek terhes ha tablettát szedek 3 éve, és eddig nem volt gond viszont most furcsa dolgok történnek?
3 éve szedem, szinte minden menstruációm hasonló volt, de a múlt havi más volt. Nem jött akkor amikor kellett volna, és kevesebb is volt. Végül is akkor úgy éreztem h minden ok, megjött, De ma alhasi fájdalmaim vannak, nem erősek de vannak, 2 hét múlva kell megjönnie. De nagyon aggódom h nehogy terhes legyek mert egyáltalán nincs tervbe véve!!! És még 1 kérdés, ha szedek tabit, akkor működik a terhességi teszt? Úgy tudom nem megbízható ilyenkor ezért nem vettem eddig! Kérem aki tud valami okosat írni az írjon!
Köszi
Ja és még annyi h hasmenésem volt mensi után kb 6 nappal és rá 5 napra belém élvezett a párom, amúgy nem mindig szokott.
Az esely megvan ra, de nem sok.
Tesztet vehetsz nyugodtan, fogamzasgatlo mellett is mukodik, a bogyo nem nyomja el a hcg termelodeset (akkor a baba sem maradna meg), a teszt meg a hcg-t jelenlete miatt lehet pozitiv.
Ha a mult ciklusban fogant a baba, akkor mar mutatnia kell.
Az is lehet, hogy csak bebeszeled magadnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!