Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Lehetek terhes ha tablettát...

Lehetek terhes ha tablettát szedek 3 éve, és eddig nem volt gond viszont most furcsa dolgok történnek?

Figyelt kérdés

3 éve szedem, szinte minden menstruációm hasonló volt, de a múlt havi más volt. Nem jött akkor amikor kellett volna, és kevesebb is volt. Végül is akkor úgy éreztem h minden ok, megjött, De ma alhasi fájdalmaim vannak, nem erősek de vannak, 2 hét múlva kell megjönnie. De nagyon aggódom h nehogy terhes legyek mert egyáltalán nincs tervbe véve!!! És még 1 kérdés, ha szedek tabit, akkor működik a terhességi teszt? Úgy tudom nem megbízható ilyenkor ezért nem vettem eddig! Kérem aki tud valami okosat írni az írjon!

Köszi

Ja és még annyi h hasmenésem volt mensi után kb 6 nappal és rá 5 napra belém élvezett a párom, amúgy nem mindig szokott.

2010. szept. 7. 20:50
 1/5 anonim ***** válasza:

Az esely megvan ra, de nem sok.

Tesztet vehetsz nyugodtan, fogamzasgatlo mellett is mukodik, a bogyo nem nyomja el a hcg termelodeset (akkor a baba sem maradna meg), a teszt meg a hcg-t jelenlete miatt lehet pozitiv.

Ha a mult ciklusban fogant a baba, akkor mar mutatnia kell.

Az is lehet, hogy csak bebeszeled magadnak.

2010. szept. 7. 21:06
 2/5 anonim ***** válasza:
NYUGI, SZINTE 100%, HOGY NEM VAGY TERHES! Az én menstruációm jellege is változik, amikor évszakváltás van! Nagyon érdekes, de ezt már többektől hallottam. És ez bogyó mellett is így van valamiért
2010. szept. 7. 21:07
 3/5 anonim ***** válasza:
Működik és kizárt.
2010. szept. 7. 21:52
 4/5 anonim ***** válasza:
Nem kizárt, ui. egyetlen tabletta sem ad 100%-os védettséget! Emellett a hasmenés bőven bezavarhatott... Én csak beteg lettem, nem is szedtem semmilyen gyógyszert, mégis itt van a 2 éves kislányom... Csinálj tesztet, a tabletta nem zavarja! A teszt csakis akkor lesz pozitív, ha van a szervezetedben terhességi hormon... a tablettákban nincs :)
2010. szept. 7. 22:07
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat. Nemsokára meg kell jönnie, ha elmarad akkor megveszem a tesztet, amúgy meg kivárom hátha vaklárma volt.
2010. szept. 12. 15:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!