Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Abortusz előtt állók, hogy...

Abortusz előtt állók, hogy élitek meg a napjaitokat a műtétig?

Figyelt kérdés

Sajnos, rám kb. még 2 hét múlva kerül erre sor...azért írom, mert fizikálisan nehezen bírom már. Lelkileg összeszedett vagyok, mert tudom, nem tudnánk bevállalni a babát, van egy kisgyerekünk is, de nagyon nehéz anyagi helyzetben vagyunk, kifizetetlen számlák, lakáshitel, autóhitel és sok egyéb más.

Most mentem vissza dolgozni, és muszáj észrevétlennek maradnom...rosszulléttel, émelygéssel küzdök. Melleim fájnak, folyamatosan görcsölget a hasam. Egyenlőre nem látszik rajtam a pocak, bár néha úgy vélem nagyobb lett a hasam. Tartanom kell magam, mert van egy 3 éves gyerekünk, aki apró kis radarjaival érzi, hogy valami nincs rendben velem. Párommal is feszült a viszony, igazából nem látok bele a lelkébe. Azt tudom, hónapok óta meg van kattanva a pénzek miatt. Én meg emiatt kattogok.

Nem bírom, hogy ilyen sokáig "váratnak" az orvosok. Az biztos már, magánorvosnál lesz a műtét.

2012. jún. 19. 18:14
1 2 3 4 5 6 7
 11/68 anonim ***** válasza:
79%

Szerintem nem okoskodásra van szüksége a kérdezőnek, van elég kérdés és vita a saját fejében épp elég. Olvassátok csak el a kérdést: "Abortusz előtt állók, hogy élitek meg a napjaitokat a műtétig?"

Ő most azoknak a vélemyényére, történetére kíváncsi, akik valamilyen okból hasonló helyzetben vannak, mint Ő...

2012. jún. 19. 19:17
 12/68 anonim ***** válasza:
6%
rendben, igaza van az utolsónak. kérdést tett fel, és kritikát kapott. akkor már csak annyi a kérdésem, miért nem bírtatok védekezni?nevetségesnek tartom ezt!kegyetlen dolognak. teherbe esel és pénzre hivatkozva abortuszra mész. remélem a gyereked meg fogja érteni majd idősebb korába, és bocsánat de kijött belőlem
2012. jún. 19. 19:30
 13/68 anonim ***** válasza:
69%

az ő gyerekének mit kéne megértenie idősebb korában? Lehet, hogy hálás is lesz azért, mert legalább annyi ételt, ruhát, cipőt, könyvet, stb megkap, amit eddig is nehezen tudtak vagy fognak tudni a szülei biztosítani számára. Nekem van olyan ismerősöm aki később megtudta, hogy a szülei elvetették a később fogant testvérét, és semmi problémája nem volt ezzel.

A kérdező kérdésére (szerencsére) nem tudok válaszolni, de az én egyik barátnőm anno elég gyorsan túlesett rajta, ő is vizsgaidőszak alatt élte meg, alig tudott tanulni, folyamatosan émelygett.

2012. jún. 19. 19:44
 14/68 anonim ***** válasza:
90%

12-es: HONNAN tudod, hogy NEM védekeztek? Mert ugye hallottál már olyat, hoyg védekezés MELLETT is teherbe lehet esni.

A másik, hogy aki azt mondta, hogy a babával nem fogyna több viz meg áram, az ugyan mivel mos a babára?!?!? Mert szerintem ahhoz viz kell meg áram - méghozzá nem is kevés. Egy baba mellett legalább 1-2 gépnyi mosnivaló van naponta.

Ezen kivül, ha nem tudják a számlákat fizetni, a hiteleket, stb, akkor a legrosszabb esetben pár hónap múlva kirakják öket a lakásukból, ami már EGY gyerekkel sem egyszerü, egy újszülöttel együtt meg végképp nem igazán megoldható dolog.

Szóval nem a kérdezönek kellene osztogatni felesleges tanácsokat, nem könnyelmüségböl nem kaarja megtartani a babát.

2012. jún. 19. 19:54
 15/68 anonim ***** válasza:
80%
majd írd meg azért,hogy mi lett végül
2012. jún. 19. 22:07
 16/68 anonim ***** válasza:
Nagyon sajnálom,hogy ilyen helyzetbe kerültetek :(
2012. jún. 20. 05:49
 17/68 anonim ***** válasza:
40%
Egyet nem értek, miért magánorvosnál lesz a műtét?A magánorvos nem éppen olcsó,akkor annyira rosszul nem álltok :(
2012. jún. 20. 05:50
 18/68 anonim ***** válasza:
68%

"Egyet nem értek, miért magánorvosnál lesz a műtét?A magánorvos nem éppen olcsó,akkor annyira rosszul nem álltok"

GOndolom, a kérdezönek fontos, hogy ne legyen belöle komplikáció és a legetö legkevesebb egészségügyi károsodással jusson túl rajta.

Ami meg az anyagi részét illeti, az SZTK-ban is kellene fizetni, a magánorvos nem sokkal kerül többe, és csak néhány alkalomról van szó, amikor oda kell mennie.

Nekik nem pár ezet ft hiányzik, hanem sokkal több, és ennyit azért rászánnak az egészsége miatt.

2012. jún. 20. 08:20
 19/68 anonim ***** válasza:
37%

Szia, sajnálom a helyzeted. Mielőtt végleges döntést hozol, kérlek, részletesen nézz utána, hogyan történik az abortusz, nézd meg az abortált magzatokról a képeket, olvass utána az abortusz utáni szindrómának. A valsagterhesseg.hu oldalon részletesen utána tudsz nézni mindennek, ami az abortusszal kapcsolatos. Ha mindezekkel tisztában vagy, csak utána hozz döntést.

A kisgyerekek pedig nagyon érzékenyek. Azt gondoljuk, nem is tudnak semmiről, pedig pontosan érzik, miről van szó. Ilyenkor kialakulhat bennük az elvetettség érzése, ami természetesen szavak nélkül, de megnyilvánul az életükben.

Ez több formában megjelenhet, a lényeg mindegyik esetben az, hogy nem tudja elhinni, hogy feltétel nélkül szeretik. Mert ha az a másik nem kellett, akkor lehet, hogy adott körülmények között tőle is bármikor megszabadulhatnak.

2012. jún. 20. 08:57
 20/68 anonim ***** válasza:
57%
17-es!Ez lett volna az én kérdésem is!Magánorvosra van pénz?Érdekes.Nekem ha nincs pénzem kénytelen vagyok akkor már megbízni az sztk-s orvosokban.Na mindegy.Ez a kérdező dolga.Sajnálom,hogy csak fizikailag bírod nehezen!!!Inkább az fájna,hogy megölsz egy ártatlan kis lényt.Lehet lepontozni kb semennyire sem érdekel.Csak ha azt írod,hogy ez neked lelkileg mennyire rossz akkor jobban megértelek ÉN.
2012. jún. 20. 09:09
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!